Logowanie Rejestracja
Kalkulator kredytowy oraz porównywarka kredytowa - opinie Klientów [98]

Ostatnie opinie użytkowników

Ferratum Bank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie Ferratum Bank
Ferratum BankAutor: feliczita
Znajomi chwalili, ale ja się obawiałam, bo firma z Finlandii z siedzibą na Malcie, a na giełdzie są w Niemczech. Bałam się, że to jakiś kogucik, al
Dodano: 7 października 2015
Hapi pożyczki opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie Hapi pożyczki
Hapi pożyczkiAutor: Nynecki
Provident zrobił zwykłe chwilówki - dobre posunięcie. Ja jeszcze nie korzystałem, ale współlokator tak (właśnie spłaca) i nie ma nic do zarzucenia
Dodano: 7 października 2015
Ofin.pl opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie Ofin.pl
Ofin.plAutor: Marcos
źle zaznaczyłem, miała być ocena pozytywna oczywiście
Dodano: 7 października 2015
Bank PeKaO SA opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Bank PeKaO SA
Bank PeKaO SAAutor: Anonimowy user Pekao
Są banki, które maja slaba obsluge przez internet, np. amerykanski Wells Fargo. Pekao pokazuje, ze mozemy godnie konkurowac z najgorszymi. Zrobienie j
Dodano: 7 października 2015
Ofin.pl opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
opinie Ofin.pl
Ofin.plAutor: Marcos
Pierwsza pożyczka jest za darmo i można wziąć nawet tysiac złotych. Skorzystałem i nie mam żadnych zastrzeżeń: szybko i sprawnie, a pani Asia z punktu
Dodano: 7 października 2015
ratka opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie ratka
ratkaAutor: miron
Ratka to nie lada gratka, hehehe. A serio to bardzo dobra propozycja dla osób, które chcą pożyczyć nieco większą kwote na dłuzszy okres. Mi takie r
Dodano: 7 października 2015
provident opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie provident
providentAutor: Anka
Zgadzam się z karoliną - pożyczka w providencie jest szybka i w pełni dyskretna. Sympatyczna pani Grażyna, która mnie obsługiwała to wzór kultury
Dodano: 7 października 2015
Bank Millennium opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
opinie Bank Millennium
Bank MillenniumAutor: Majka
Arturze z 18 sierpnia 2015 r. Jeżeli deszcz nie padał nad Twoim domem to nie twierdź, że na całym świecie jest susza. Nie dlatego ostrzegamy innyc
Dodano: 7 października 2015
Sygma Bank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Sygma Bank
Sygma BankAutor: ROZGORYCZONY
Dostałam do zapłaty odsetki i zwiększono mi saldo zadłużenia -TYLKO DLATEGO ,ŻE ZAPŁACIŁAM RATY PRZED TERMINEM PODANYM W sms- ....ach cóż to za wspani
Dodano: 6 października 2015
Sygma Bank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Sygma Bank
Sygma BankAutor: Mariusz
PAMIĘTAJCIE -Nie bierzcie źadnych ubezpieczeń w tym banku -szkoda pieniędzy -a zobaczysz o ile rata będzie niższa i zapamiętaj sobie raz na zawsze
Dodano: 6 października 2015

Portal finansowy Sfera-Finansow.pl z pożyczkami i chwilówkami zajmujący się tematyką: pożyczki online, chwilówki na dowód, kredyty gotówkowe bez zaświadczeń, banki oraz instytucje pozabankowe, karty kredytowe, kredyty hipoteczne, kredyty na dowód.
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.