Logowanie Rejestracja
Kalkulator kredytowy oraz porównywarka kredytowa - opinie Klientów [94]

Ostatnie opinie użytkowników

Sygma Bank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Sygma Bank
Sygma BankAutor: Martini
Najgorszy bank jaki moze byc..wydzwaniaja do ludzi miliony razy mysla ze czlowiek siedzi caly dniami na telefonie i czeka az zadzwonia..a po drugie to
Dodano: 12 października 2015
Getin Noble Bank SA opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Getin Noble Bank SA
Getin Noble Bank SAAutor: Prawda
Ten bank oszukuje na wszystkim na czym można. A dewiza tego Banku to " Strata klienta to zysk dla banku". A pozytywne wpisy to piszą sami p
Dodano: 12 października 2015
Sygma Bank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
opinie Sygma Bank
Sygma BankAutor: Rzecznik Klientów
Szanowni Państwo, proszę o wiadomość mailową na adres rzecznik.klientow@sygmabank.pl Na pewno pomogę w rozwiązaniu problemu. z poważaniem M
Dodano: 12 października 2015
Credit Agricole opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Credit Agricole
Credit AgricoleAutor: właścicielka firmy
To jeden z pięciu banków w którym mam pieniądze i musze przyznać, że to jeden z tych, gdzie każda promocja i bonus okraszony jest przykrymi niespo
Dodano: 12 października 2015
eurobank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie eurobank
eurobankAutor: AndrzejG
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10153032884770303&id=327182280302
Dodano: 11 października 2015
Bank PeKaO SA opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie Bank PeKaO SA
Bank PeKaO SAAutor: Dominik
mam konto w tym banku od 10 miesiecy. dostaje rente w wysokosci 750 zl z czego miesiecznie odbierane jest tylko 20-30 zl i jestem z tego zadowolony.
Dodano: 10 października 2015
Sygma Bank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Sygma Bank
Sygma BankAutor: Aśka
spłacałam laptopa i zrobiłam przelew dodatkowy za dwie opóżnione wpłaty a teraz dostaje smsy że mam do 12 tego wpłacić jakieś raty na karcie z której
Dodano: 10 października 2015
Credit Agricole opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Credit Agricole
Credit AgricoleAutor: Klient
Beznadziejny bank. Za to, że daję im swoje pieniądze, kupuję miesięcznie za grubo powyzej 500 zł, to potrącają mi 4,90 zł za konto. Bezczelność.
Dodano: 9 października 2015
Credit Agricole opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Credit Agricole
Credit AgricoleAutor: wiktor
dziś czekałem do okienka w banku w Aleksandrowie Lodzkim ,gdy doszla moja kolejka pracownica stwierdzila -teraz nie pan tylko tamta pani bo bylam z n
Dodano: 9 października 2015
Kasatak opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie Kasatak
KasatakAutor: maja
Niedawno wzięłam pożyczkę w KasaTak, to duża firma, część ferratum, więc dla mnie są bardzo wiarygodni. Szybko pożyczają wypłacają pieniądze, więc w s
Dodano: 9 października 2015

Portal finansowy Sfera-Finansow.pl z pożyczkami i chwilówkami zajmujący się tematyką: pożyczki online, chwilówki na dowód, kredyty gotówkowe bez zaświadczeń, banki oraz instytucje pozabankowe, karty kredytowe, kredyty hipoteczne, kredyty na dowód.
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.