Logowanie Rejestracja
Kalkulator kredytowy oraz porównywarka kredytowa - opinie Klientów [93]

Ostatnie opinie użytkowników

Bank BPH opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Bank BPH
Bank BPHAutor: jarek
Pozytywne opinie o tym banku to jak sie domyślam są pisane przez pracowników tego banku bo nie chce mi się w to wierzyć że to klienci piszą
Dodano: 14 października 2015
Bank BPH opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Bank BPH
Bank BPHAutor: jarek
chciałem przestrzec osoby które chciałyby ubiegać się o kredyt chipoteczny w pseudo banku BPH. ubiegaliśmy się o kredyt chipoteczny w tym banku, po pr
Dodano: 14 października 2015
Raiffeisen Polbank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie Raiffeisen Polbank
Raiffeisen PolbankAutor: Adela
Mam konto wymarzone i lokatę w banku Raiffeisen. Z obu ofert jestem zadowolona. Konto osobiste jest fajne bo jest oprocentowane co się raczej nie z
Dodano: 14 października 2015
BGŻ BNP Paribas opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie BGŻ BNP Paribas
BGŻ BNP ParibasAutor: przedsiębiorca
Połączenie BGŻ z Paribas nie wychodzi klientom na dobre.W toku załatwiania sprawy stanowisko obsługi klienta biznesowego zostaje zredukowane, oddz
Dodano: 14 października 2015
BZWBK opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie BZWBK
BZWBKAutor: przedsiębiorca
Na ofertę kredytu czekam prawie 2 tygodnie i tyle samo na kontakt ze specjalistą od spraw leasingu. Jeśli bank cierpi na tak ciężką obstrukcję to nie
Dodano: 14 października 2015
Credit Agricole opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Credit Agricole
Credit AgricoleAutor: Krzysztof
w centrum Lubina jest ten bank--gdzie po remoncie porobili kilka stoisk tylko, ze przewaznie sa 2 - 3 to sukces czynne--bardzo często 1 najwyzszy
Dodano: 13 października 2015
BZWBK opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
opinie BZWBK
BZWBKAutor: jeszcze klientka
Kochani, od marca 2015 roku myślałam, że podpisując umowę z firmą energetyczną, godząc się na przekształcenie rachunku i dobranie karty kredytowe
Dodano: 13 października 2015
ING Bank Śląski opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
opinie ING Bank Śląski
ING Bank ŚląskiAutor: Krystyna
rewelacja, byłam poprzednio w PKO SA i żałuję, że o wiele wcześniej nie zmieniłam banku. Mam konto direct prawie rok + kartę kredytową i jestem zac
Dodano: 13 października 2015
Raiffeisen Polbank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie Raiffeisen Polbank
Raiffeisen PolbankAutor: misza
Ja tam jestem zadowolona. Mam w nim założone konto Wymarzone i żadnych problemów nie doświadczyłam ze strony banku. Także jest ok.
Dodano: 13 października 2015
Bank PeKaO SA opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie Bank PeKaO SA
Bank PeKaO SAAutor: pappapa
Mam konto kilka lat, mam super Panią DO KTÓREJ chodzę. Mam konto aktywne płacę dużo bo 10zł warto mam ubezpieczenie, nawet korzystałem jest ok. Nie ma
Dodano: 12 października 2015

Portal finansowy Sfera-Finansow.pl z pożyczkami i chwilówkami zajmujący się tematyką: pożyczki online, chwilówki na dowód, kredyty gotówkowe bez zaświadczeń, banki oraz instytucje pozabankowe, karty kredytowe, kredyty hipoteczne, kredyty na dowód.
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.