Logowanie Rejestracja
Kalkulator kredytowy oraz porównywarka kredytowa - opinie Klientów [91]

Ostatnie opinie użytkowników

Sygma Bank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Sygma Bank
Sygma BankAutor: lili
...to skupisko oszustów i naciągaczy.Rezygnację z członkostwa wymagaja na piśmie,Pismo wysyłasz ,masz potwierdzenie odbioru i koniec .Pismo po czasi
Dodano: 17 października 2015
Credit Agricole opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Credit Agricole
Credit AgricoleAutor: klient
Chcialismy z mezem Niemcem zalozyc konto euro, ale mimo ze jak pisza sa przychylni cudzoziemcom nie udało sie ponieważ mąz płaci podatek od renty w N
Dodano: 17 października 2015
PKO BP opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie PKO BP
PKO BPAutor: Lokomotywa
To jest święta prawda ,że pracownicy P K O powinni być ubrani jak do ślubu ,w kontakcie z klientem.Chyba stać na to dyrekcję ,aby zainwestować w swoic
Dodano: 17 października 2015
Sygma Bank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Sygma Bank
Sygma BankAutor: Alicja
Cieszę się z tylu negatywnych tu wypowiedzi ,to dowód na to ,że mam racje .Ten bank to banda nieudaczników,ignorantów i arogantów .Zał mi tylko lud
Dodano: 16 października 2015
Sygma Bank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Sygma Bank
Sygma BankAutor: Oszukana
Od kilku miesięcy można powiedzieć ten bank mnie dręczy .Złożyłam rezygnację na pismie z członkostwa i to nie jedna ,a wciaż dostaje rachunki za ka
Dodano: 16 października 2015
Credit Agricole opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Credit Agricole
Credit AgricoleAutor: BYŁY KLIJET
W trakcie rezygnacji z kredytu w prawidłowym terminie po kilku latach możecie być zaskoczeni jak zażądają spłaty nie wykorzystanego kredytu i Sądy ten
Dodano: 16 października 2015
eurobank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie eurobank
eurobankAutor: Ello
OPINIA DO TEKSTU PO NIŻEJ MA BYĆ NEGATYWNA A NIE NEUT.
Dodano: 16 października 2015
eurobank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
opinie eurobank
eurobankAutor: Eloo
LUDZIE CZYTAJCIE NIE MOŻE IM TO UJŚĆ NA SUCHO.!!!!! Mam jeszcze konto w tym gównianym banku ta mnie zrobili w tym miesiącu ze od ponad tygodnia jest
Dodano: 16 października 2015
Alior Bank SA opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Alior Bank SA
Alior Bank SAAutor: lBolek
Alior Bank to najbardziej chciwy bank z jakim miałem do czynienia. Normalnie wymieniam waluty ze spreadem 0,01 PLN tak dla EUR jak i USD. Wystarczy
Dodano: 16 października 2015
Ofin.pl opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie Ofin.pl
Ofin.plAutor: mariolka
Brałam pierwszą pożyczkę w tej firmie - darmową. Ferratum obsługuje przelewy i pieniądze. Szybko załatwiłam temat bo miałam konto w tym samym banku
Dodano: 16 października 2015

Portal finansowy Sfera-Finansow.pl z pożyczkami i chwilówkami zajmujący się tematyką: pożyczki online, chwilówki na dowód, kredyty gotówkowe bez zaświadczeń, banki oraz instytucje pozabankowe, karty kredytowe, kredyty hipoteczne, kredyty na dowód.
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.