Logowanie Rejestracja
Kalkulator kredytowy oraz porównywarka kredytowa - opinie Klientów [88]

Ostatnie opinie użytkowników

Raiffeisen Polbank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Raiffeisen Polbank
Raiffeisen PolbankAutor: grażka
miałam konto w tym banku w Częstochowie, konto było założone dla syna kuzynka pracująca w tym banku tak pokierowała moimi pieniędzmi Podkreślam duży
Dodano: 24 października 2015
Bank BPH opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Bank BPH
Bank BPHAutor: Jerzy G.
Brak możliwości przelania środków na koncie! Inforlinia nie może poradzić sobie z problemem, została założona reklamacja. Na drugi dzień problem n
Dodano: 24 października 2015
Sygma Bank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Sygma Bank
Sygma BankAutor: Armagedon
Sygma to banda naciągaczy, manipulujących danymi klientów i opłatmi którzy do nich wpłacają. Bank ten musi chyba mieć jakieś personalne powiązania z P
Dodano: 24 października 2015
Credit Agricole opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie Credit Agricole
Credit AgricoleAutor: Mariusz M.
Co miesiąc przy opłatach rosną oszczędności na koncie!.Wreszcie wypłacam z bankomatów gdzie chcę i nie potrącają mi za operacje jak w niektórych banka
Dodano: 24 października 2015
Credit Agricole opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Credit Agricole
Credit AgricoleAutor: boosterpl
Mam konto wiele lat w tym banku - ze wzgledu na kredyt. Obsluga i pracownicy sa ok, ale dostep przez www to totalny zart. co chwile nie dziala, co
Dodano: 24 października 2015
PKO BP opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie PKO BP
PKO BPAutor: Monopolowy
Kiedyś byłem w tym banku wybrałem pieniążki kupiłem piwa wódki przeleciałem nawet teściową potem poszedłem jeszcze raz a tam mi powiedzieli że już nie
Dodano: 24 października 2015
Sygma Bank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Sygma Bank
ja również przestrzegam przed tymi złodziejami wziąłem laptopa na raty w selgrosie i pytam gościa jakie opłaty mnie czekają:on-spłata laptopa w ratach
Dodano: 23 października 2015
Sygma Bank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Sygma Bank
Sygma BankAutor: Jacek
przestrzegam wszystkich przed kartą kredytową w SYGMA to złodzieje i lichwiarze
Dodano: 22 października 2015
Sygma Bank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
opinie Sygma Bank
Sygma BankAutor: gargamel
Haniu nie bądź naiwna że Twój post nie zostanie rozpoznany jako post pracownicy banku;Tobie pierwszej coś takiego przyszło. .W punktach przedstawic
Dodano: 22 października 2015
Bank BPH opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Bank BPH
Bank BPHAutor: lalalala
nie wiem jak jest z kredytami i innymi rzeczami. ale konto internetowe mnie strasznie drażni, robiąc przelew zagraniczny zajeło mi to więcej niż pół
Dodano: 22 października 2015

Portal finansowy Sfera-Finansow.pl z pożyczkami i chwilówkami zajmujący się tematyką: pożyczki online, chwilówki na dowód, kredyty gotówkowe bez zaświadczeń, banki oraz instytucje pozabankowe, karty kredytowe, kredyty hipoteczne, kredyty na dowód.
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.