Logowanie Rejestracja
Kalkulator kredytowy oraz porównywarka kredytowa - opinie Klientów [86]

Ostatnie opinie użytkowników

Ofin.pl opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie Ofin.pl
Ofin.plAutor: Ofinka
Jak dla mnie super pożyczka! Jako stała klientka mogę składać wniosek jedynie wysyłając SMS-a, a pożyczkę mogę oddać w dwóch ratach. Czego chcieć więc
Dodano: 27 października 2015
Ferratum Bank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie Ferratum Bank
Ferratum BankAutor: Wiolka
Wprawdzie wnioskowałam o 1200 zł, a dostałam 1000 zł, ale wiem, że Ferratum sprawdził dokładnie moje możliwości finansowe i widać, stwierdził, że tylk
Dodano: 27 października 2015
Aasa Kredyt opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie Aasa Kredyt
Aasa KredytAutor: Jacek90
Na pozyczkę od Aasa zdecydowałem się, dlatego, że firma jasno pisze, za co i ile płacę. Żadnych ukrytych opłat, mało formalności, no może kwota nie
Dodano: 27 października 2015
extraportfel opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie extraportfel
extraportfelAutor: melaniaW
Extraportfel wybrałam z dwóch powodów - to pożyczki z myślą o kobietach, a więc teoretycznie powinni wiedzieć, czego potrzebuję ;)Po drugie, ze wzglę
Dodano: 27 października 2015
ekspreskasa opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie ekspreskasa
ekspreskasaAutor: WiFi
Wielu narzeka, że w Ekspres Kasie jest drogo. Może i tak, ale jeśli pamięta się o terminach, zwłaszcza przy pierwszej pozyczce, która jest darmowa,
Dodano: 27 października 2015
NetCredit opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie NetCredit
NetCreditAutor: zadowolona
właśnie dostałam pieniądze od Netcredit. Cała operacja zajęła może pół godziny. Przy okazji zaraz zamierzam wysłać zgłoszenie do ich konkursu. Może
Dodano: 27 października 2015
Wonga opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie Wonga
WongaAutor: wongafan
W Wondze pożyczałem już 4 razy i zawsze cały proces ubiegania się o pozyczkę, jak i jej wypłata, przebiegały bezproblemowo. mega jest ich program K
Dodano: 27 października 2015
Vivus opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie Vivus
VivusAutor: malaMi
z czystym sumieniem mogę powiedzieć, że w przypadku tej firmy reklamy nie kłamią. minimum formalności, krótki czas oczekiwania na pieniądze i, co ważn
Dodano: 27 października 2015
Sygma Bank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Sygma Bank
Sygma BankAutor: wku..iony
jako młode małżeństwo skorzystaliśmy wiele lat temu z możliwości kredytowania zakupów w sieci Geant. zdawaliśmy sobie sprawę z tego, że to złodziejsk
Dodano: 27 października 2015
eurobank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie eurobank
eurobankAutor: Bartek
http://www.bankina6.oferty-kredytowe.pl/kredytygotowkowe/porownanie-ofert/
Dodano: 27 października 2015

Portal finansowy Sfera-Finansow.pl z pożyczkami i chwilówkami zajmujący się tematyką: pożyczki online, chwilówki na dowód, kredyty gotówkowe bez zaświadczeń, banki oraz instytucje pozabankowe, karty kredytowe, kredyty hipoteczne, kredyty na dowód.
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.