Logowanie Rejestracja
Kalkulator kredytowy oraz porównywarka kredytowa - opinie Klientów [85]

Ostatnie opinie użytkowników

ekspreskasa opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie ekspreskasa
ekspreskasaAutor: grzechu
Eksspreskasa to najlepsza firma z jaka mialem do ten pory doczynienia. Latwo I przyjemnie, a przede wszystkim SZYBKO! Nigdy nie mialem z nimi najmn
Dodano: 27 października 2015
MiniCredit opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
opinie MiniCredit
MiniCreditAutor: valhala
Coz, moze i dzialaja uczciwie, ale kwoty maja naprawde mini...poza tym czas czekania na decyzje duzo dluzszy niz zapowiadali. Ale jak ktos potrzebuje
Dodano: 27 października 2015
Kredito24 opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie Kredito24
Kredito24Autor: alice
Hej! Widze ze cos tu pusto, ale naprawde nie ma powodu bacsie tej firmy. Ja sama nieraz bralam u nich pozyczke I nigdy mnie nie oszukali. Znam nich z
Dodano: 27 października 2015
Vivus opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie Vivus
VivusAutor: madmax
Pozyczka w vivus jak najbardziej godna polecenia. Jednym slowem? Szybko, latwo I przyjemnie.bralem juz kilkukrotnie I nigdy nie bylo zadnych problemow
Dodano: 27 października 2015
Credit Agricole opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
opinie Credit Agricole
Credit AgricoleAutor: czarek
Niestety usiluje sie , z wielkimi trudnosciami rozstac z tym baniek.Granda oszustow i nie moge zrozumiec, dlaczego tak bezkarnie dziala sobie w polsce
Dodano: 27 października 2015
Credit Agricole opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Credit Agricole
Credit AgricoleAutor: sss
to banda oszustów i tyle.trzymajcie sie ludzie z daleka od tego banku
Dodano: 27 października 2015
Alfakredyt opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie Alfakredyt
AlfakredytAutor: Mimi23
Pozyczka w Alfa Kredyt była moim pierwszym finansowym zobowiązaniem - wcześniej jak ognia unikałam wszelkich firm pozabankowych. Ale tym razem nie mia
Dodano: 27 października 2015
provident opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie provident
providentAutor: Amelka76
Pierwszy raz z pożyczki Providenta skorzystałam 10 lat temu i do dziś, jak tylko potrzebuję kasy na dodatkowe wydatki, składam wniosek tylko u nich
Dodano: 27 października 2015
Sygma Bank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Sygma Bank
Sygma BankAutor: gargamel
Masz rację .Każda wyłudzona kwota jest istotna.Wypowiedzenie musisz złożyć ,jednak dobrze że ostrzegasz nas i znajomych.Taka reklama spowoduje że naci
Dodano: 27 października 2015
ratka opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie ratka
ratkaAutor: Fabian
Składając wniosek na ratka.pl nieco się obawiałem - firma działa dopiero od wakacji. Jednak przekonały mnie rankingi, w których Ratka.pl plasuje si
Dodano: 27 października 2015

Portal finansowy Sfera-Finansow.pl z pożyczkami i chwilówkami zajmujący się tematyką: pożyczki online, chwilówki na dowód, kredyty gotówkowe bez zaświadczeń, banki oraz instytucje pozabankowe, karty kredytowe, kredyty hipoteczne, kredyty na dowód.
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.