Logowanie Rejestracja
Kalkulator kredytowy oraz porównywarka kredytowa - opinie Klientów [82]

Ostatnie opinie użytkowników

NetCredit opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie NetCredit
NetCreditAutor: wkurzony
nie otrzymałem pożyczki i nawet nie wiem dlaczego. słabo to działa i wygląda w tym netcredit
Dodano: 1 listopada 2015
ratka opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie ratka
ratkaAutor: maja
bardzo zadowolona jestem z pożyczki na ratka
Dodano: 1 listopada 2015
provident opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie provident
providentAutor: Maria
Jedna z najtańszych pożyczek pozabankowych. Pożyczyłam 3 tysiące złotych i naprawdę raty na ratka są najniższe w porównaniu z innymi ofertami
Dodano: 1 listopada 2015
Getin Noble Bank SA opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Getin Noble Bank SA
Getin Noble Bank SAAutor: Marian
tak zgadza się są bardzo mili ale najbardziej interesują ich pieniądze klienta bo potem robią co chcą przeciągają księgowania płacone kartą żeby nie u
Dodano: 1 listopada 2015
PKO BP opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie PKO BP
PKO BPAutor: grajam
Tez polecam mini ratka
Dodano: 1 listopada 2015
Wonga opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie Wonga
WongaAutor: mARIAN
pincet złotych pożyczyli, a o to własnie chodziło.dla mnie wonga to super pożyczka
Dodano: 1 listopada 2015
Hapi pożyczki opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
opinie Hapi pożyczki
szału nie ma, pożyczka jak pożyczka, ale fakt, że nie najgorzej to wszystko wygląda.
Dodano: 1 listopada 2015
Ofin.pl opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie Ofin.pl
Ofin.plAutor: lekkiss
darmowa, szybka i wszystko przez internet - super sprawa i bardzo dobra pożyczka
Dodano: 1 listopada 2015
ekspreskasa opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie ekspreskasa
ekspreskasaAutor: Kasia
to bardzo dobra pożyczka. Otrzymałam 900 zł za pierwszym razem korzystając z ekspreskasa i tyle samo oddałam w ciągu miesiąca.
Dodano: 1 listopada 2015
Alfakredyt opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie Alfakredyt
AlfakredytAutor: Mecik
kasa po przyznaniu pożyczki na koncie była tego samego dnia. bardzo ok pożyczka ta alfa kredyt
Dodano: 1 listopada 2015

Portal finansowy Sfera-Finansow.pl z pożyczkami i chwilówkami zajmujący się tematyką: pożyczki online, chwilówki na dowód, kredyty gotówkowe bez zaświadczeń, banki oraz instytucje pozabankowe, karty kredytowe, kredyty hipoteczne, kredyty na dowód.
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.