Logowanie Rejestracja
Kalkulator kredytowy oraz porównywarka kredytowa - opinie Klientów [8]

Ostatnie opinie użytkowników

Idea Bank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie Idea Bank
Idea BankAutor: Andzelika
Stalam sie klientem kiedy zakładając firmę założyłam u nich konto. Zależalo mi na braku opłat, ale jednocześnie z mozliwością skorzystania z kart deb
Dodano: 25 września 2016
Bank PeKaO SA opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
opinie Bank PeKaO SA
Bank PeKaO SAAutor: damer
Czy Wasz klient, który wpada do Krajowego Rejestru Dłużników jest chroniony?
Dodano: 25 września 2016
Deutsche Bank Polska S.A. opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie Deutsche Bank Polska S.A.
Deutsche Bank Polska S.A.Autor: pozyczkasa.pl
skąd tyle negatywnych opinii o Deutsche Bank? Bank ten ma jedną z najlepszych i najtańszych ofert kredytów gotówkowych, firmowych i hipotecznych. Kred
Dodano: 25 września 2016
Getin Noble Bank SA opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
opinie Getin Noble Bank SA
Getin Noble Bank SAAutor: ostrożny
bruno w innych bankach tez duzo propozycji by nabijać ich końcowo w butelkę.
Dodano: 23 września 2016
Getin Noble Bank SA opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
opinie Getin Noble Bank SA
Getin Noble Bank SAAutor: blazej
POPRAWIŁ SIĘ JEŻELI CHODZI O OBSŁUGĘ KLIENTÓW?WIDZISZ ILE DOBREGO WYNIKA Z KRYTYCZNYCH OPINII?
Dodano: 23 września 2016
Getin Noble Bank SA opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie Getin Noble Bank SA
Warte uwagi, W ofercie Getin Banku znajdziemy wiele innowacyjnych instrumentów finansowych dopasowanych do potrzeb klientów w różnym wieku. Wśród kon
Dodano: 23 września 2016
Alior Bank SA opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Alior Bank SA
Alior Bank SAAutor: Patriota
Alior Bank tragedia i porażka brałem coś na kredyt za pośrednictwem tego banku miało być bez odsetek a wyszło że z odsetkami i prowizją dana rzecz ko
Dodano: 23 września 2016
Getin Noble Bank SA opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie Getin Noble Bank SA
Getin Noble Bank SAAutor: karina
getin się teraz mega poprawił jeśli chodzi o obsługę klienta. działają szybko, fajnie rozwiązują problemy, zwłaszcza przez maila. zdecydowanie zmia
Dodano: 23 września 2016
Getin Noble Bank SA opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
opinie Getin Noble Bank SA
Getin Noble Bank SAAutor: bezstronny
MONOPOL TO NA SPIRYTUS I ZAPAŁKI.W BANKACH ,TAKZE W GETIN
Dodano: 23 września 2016
Getin Noble Bank SA opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Getin Noble Bank SA
Getin Noble Bank SAAutor: milioner
p.BARTKU GDYBY Pan poczytał schematyczne odpowiedzi na skargi o beznadziejne załatwianie przez pracowników klientów zmieniłby Pan zdanie.SKARGĘ SKIER
Dodano: 23 września 2016

Portal finansowy Sfera-Finansow.pl z pożyczkami i chwilówkami zajmujący się tematyką: pożyczki online, chwilówki na dowód, kredyty gotówkowe bez zaświadczeń, banki oraz instytucje pozabankowe, karty kredytowe, kredyty hipoteczne, kredyty na dowód.
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.