Logowanie Rejestracja
Kalkulator kredytowy oraz porównywarka kredytowa - opinie Klientów [76]

Ostatnie opinie użytkowników

NetCredit opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie NetCredit
NetCreditAutor: teofil
Pożyczka w netcredit jest ok. Prosty wniosek przez internet. Brałem 600zł na 30 dni. Spłata na konto.
Dodano: 18 listopada 2015
ekspreskasa opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie ekspreskasa
ekspreskasaAutor: roman
miła stronka, szybki wniosek, w godzinę decyzja. Pierwsza pożyczka na zero co dla mnie ważne ponieważ szukam wyłącznie takich ofert. Kasa w ciągu godz
Dodano: 18 listopada 2015
Alfakredyt opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie Alfakredyt
AlfakredytAutor: aniela
Brałam chwilówkę w alfakredyt i daję pozytyw. Szybkie formalności, pierwsza darmowa, pożyczyłam sobie 500zł na 30 dni. Polecam!
Dodano: 18 listopada 2015
eurobank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
opinie eurobank
eurobankAutor: Kredyt
Również nie polecam tego banku, wystarczy poczytać opinie na temat ich praktyk.
Dodano: 17 listopada 2015
PKO BP opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
opinie PKO BP
PKO BPAutor: Mariusz
na mnie jakiegoś specjalnego wrażenia na mini ratka nie zrobiła. Kredyt jak każdy inny, wcale nie najtańszy. Fakt - szybko dostępny.
Dodano: 17 listopada 2015
Bank BPH opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Bank BPH
Bank BPHAutor: Karol D.
Nie szanują klienta. Pracownicy infolinii niekompetentni, udzielają nierzetelnych informacji. Dwa tygodnie trwało załatwianie podwyższenia limitu kart
Dodano: 16 listopada 2015
Credit Agricole opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Credit Agricole
Credit AgricoleAutor: boosterpl
Od kilku lat mam konto w credit agricole dawny lucas bank, totalna porazka jesli chodzi o interfejs www. non stop wieczorami nie dziala, nie mozna
Dodano: 16 listopada 2015
Credit Agricole opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Credit Agricole
Credit AgricoleAutor: marcin
wysyłają pisma które kosztują 15 zł ze niby miesiąc temu nie wpłyneła rata po odwiedzinach w oddziale ich banku okazuje sie ze wszystko jest wpłacon
Dodano: 16 listopada 2015
Sygma Bank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie Sygma Bank
Sygma BankAutor: Marlena
Marta: to co piszesz trochę jest bez sensu, myślisz może że ktoś kto po niżej mimo wielu apeli na licznych forach, po takich wpisach przeczyta nastę
Dodano: 15 listopada 2015
Getin Noble Bank SA opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Getin Noble Bank SA
Bank oszukuje na czym sie da, nie bądzxie naiwni i omijajcie ten bank z daleka!!!!!
Dodano: 15 listopada 2015

Portal finansowy Sfera-Finansow.pl z pożyczkami i chwilówkami zajmujący się tematyką: pożyczki online, chwilówki na dowód, kredyty gotówkowe bez zaświadczeń, banki oraz instytucje pozabankowe, karty kredytowe, kredyty hipoteczne, kredyty na dowód.
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.