Logowanie Rejestracja
Kalkulator kredytowy oraz porównywarka kredytowa - opinie Klientów [72]

Ostatnie opinie użytkowników

PKO BP opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie PKO BP
PKO BPAutor: Gość
Bank tragedia nie polecam nikomu proszę się wystrzegać !!!!
Dodano: 27 listopada 2015
Bank BPH opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Bank BPH
Bank BPHAutor: HUBERT
Do -joli -Ciekawe czy bedzie pani zadowolna jak straci pracę i nie będzie pani miała czym raty zapłacić-jak to było w moim przypadku -BANK WTEDY JEST
Dodano: 27 listopada 2015
Sygma Bank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Sygma Bank
Sygma BankAutor: Wezuwiusz
Do karoliny -Pani jest chyba oderwana od rzeczywistości -cel tego pseudobanku jest tylko jeden -WYDOIĆ OD KLIENTA JAK NAJWIĘCEJ PIENIĘDZY-szczególnie
Dodano: 27 listopada 2015
ekspreskasa opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie ekspreskasa
ekspreskasaAutor: leo
ważne, że szybko! no i pierwsza pożyczka za darmo, więc dla mnie w sam raz. przejechałem się już kiedyś na jednej firmie pożyczkowej, ale w ekspres
Dodano: 26 listopada 2015
ING Bank Śląski opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie ING Bank Śląski
ING Bank ŚląskiAutor: Lew bez konta
Całkowicie się zgadzam z wpisem p.Ady i p.Pawła. Ten bank to porażka.
Dodano: 26 listopada 2015
Alior Bank SA opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
opinie Alior Bank SA
Alior Bank SAAutor: Bernarda W.
Mam konto w tym banku i działa bez zarzutu, strona www ok ale z innych produktów nie korzystam bo nieopłacalne. Trochę martwi mnie dynamiczna flukt
Dodano: 26 listopada 2015
Toyota Bank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Toyota Bank
Toyota BankAutor: Manfred
Nie polecam !!!!, konto miało być bezpłatne a naliczali jakiś dziwne opłaty nie wiadomo za co , dowiedzieć się tez trudno , za 2zł nasyłają windykacj
Dodano: 26 listopada 2015
SMS365 opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie SMS365
SMS365Autor: film_komediowy
w naglej potrzebie namowiony przez kolege skorzystalem z ich uslug i nie zaluje. w przyszlosci w razie czego tez skorzystam, dobra firma, polecam!
Dodano: 25 listopada 2015
Bank PeKaO SA opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
opinie Bank PeKaO SA
Bank PeKaO SAAutor: Malgosia
Ostrzegam przed tym bankiem .Tragedia.Miesiac temu złożyłam z mężem wniosek o pożyczkę . Co tydzień potrzebowali jakieś dokumenty. Cholery można dpsta
Dodano: 25 listopada 2015
Credit Agricole opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Credit Agricole
Credit AgricoleAutor: łukaszmb
miałby być raty online w 15 minut. a póki co 3 dzień czekam na decyzję kredytową aby móc płacić raty w wysokości UWAGA UWAGA 37.50PLN !!! przy zaro
Dodano: 25 listopada 2015

Portal finansowy Sfera-Finansow.pl z pożyczkami i chwilówkami zajmujący się tematyką: pożyczki online, chwilówki na dowód, kredyty gotówkowe bez zaświadczeń, banki oraz instytucje pozabankowe, karty kredytowe, kredyty hipoteczne, kredyty na dowód.
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.