Logowanie Rejestracja
Kalkulator kredytowy oraz porównywarka kredytowa - opinie Klientów [68]

Ostatnie opinie użytkowników

Alior Bank SA opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Alior Bank SA
Alior Bank SAAutor: Mariola MT
Mam do załatwienia sprawę w banku i po skontaktowaniu się z panią na infolinii żadnych informacji mi nie udzielono.Zadzwoniłam więc do centrali banku
Dodano: 12 grudnia 2015
Toyota Bank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Toyota Bank
Toyota BankAutor: a-optymista
Zdecydowanie nie polecam. Zaproponowano mi na wstępie niby bardzo dobre warunki. Wszystkie usługi miały być bezpłatne. Rozchorowałem się i nie byłem
Dodano: 11 grudnia 2015
Bank Millennium opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie Bank Millennium
Bank MillenniumAutor: klient
Od 12 lat byłem klientem ING. Kiedyś banku śląskiego, potem ING banku śląskiego a teraz ING. Posiadałem konto Direct. Od stycznia wprowadzają opłaty
Dodano: 11 grudnia 2015
BZWBK opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie BZWBK
BZWBKAutor: klientka
Moim zdaniem NIE WARTO! Posiadam konto w w/w banku i bardzo często jest problem z płatnościami kartą, oczywiście mając znaczną ilość środków na konci
Dodano: 11 grudnia 2015
Getin Noble Bank SA opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Getin Noble Bank SA
Getin Noble Bank SAAutor: nieustraszony
Panie Leszku Czarnecki proszę wypowiedzieć się na temat jednego podmiotu z Pana holdnigu Home Brokera.UOKIK ukarał HB karą finsową w kwocie na ponad
Dodano: 10 grudnia 2015
PKO BP opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie PKO BP
PKO BPAutor: Kryska
Oddział w Częstochowie: bardzo mała wiedza pracowników obsługi, spędziłam tam dwie godziny a przy tym czułam sie jak w zatłoczonej przychodni. Najwyżs
Dodano: 10 grudnia 2015
BZWBK opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie BZWBK
BZWBKAutor: slowikLU
tytuł mówi sam za siebie: brak kompetencji pracowników/ przewlekłe procedury/ opłaty od czapy. Najgorsza decyzja życiowa to nawiązanie współpracy z
Dodano: 10 grudnia 2015
Credit Agricole opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Credit Agricole
Credit AgricoleAutor: szc
drogo za konto i kartę. krótko czynne 10-17 kolejki na plus wpłatomaty nie chcą negocjować opłat więc tracą klientów
Dodano: 9 grudnia 2015
Getin Noble Bank SA opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Getin Noble Bank SA
Straszne podejscie do klienta ludzi z infolini banda psychopatow.Jak biezesz kredyt bez kolejki tira rira splacilem szybciej potraktowany jak dziad
Dodano: 9 grudnia 2015
Sygma Bank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Sygma Bank
Sygma BankAutor: krystyna
jak mozna naciagac w tak bezczelny sposob porzadnych ludzi .Biorac kredyt mimosplaconych rat ciagle przychodzi cos do zaplacenia czuje sie oszukana i
Dodano: 9 grudnia 2015

Portal finansowy Sfera-Finansow.pl z pożyczkami i chwilówkami zajmujący się tematyką: pożyczki online, chwilówki na dowód, kredyty gotówkowe bez zaświadczeń, banki oraz instytucje pozabankowe, karty kredytowe, kredyty hipoteczne, kredyty na dowód.
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.