Logowanie Rejestracja
Kalkulator kredytowy oraz porównywarka kredytowa - opinie Klientów [66]

Ostatnie opinie użytkowników

Sygma Bank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Sygma Bank
Sygma BankAutor: MATI
Do Magdy -opłat z kapelusza to w tym banku jest na pęczki -.i co chwilę wzrastają -jeszcze jedna podwyżka i rezygnuje z tego banku .KIEDY KLIENT WRES
Dodano: 19 grudnia 2015
PKO BP opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie PKO BP
PKO BPAutor: kabe
Właśnie skończyłam bój o dostęp do bankowości telefonicznej i internetowej. zajęło mi to bagatela 4 godziny. na zakończenie moja pani doradczyni z
Dodano: 18 grudnia 2015
Citi Handlowy opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
opinie Citi Handlowy
Citi HandlowyAutor: obiektywny
Jestem już po sprawie. Wyrok prawomocny. Jeżeli ktoś potrzebuje pomocy proszę o telefon. 71 7966513
Dodano: 18 grudnia 2015
PKO BP opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie PKO BP
PKO BPAutor: keba
Obsługa telefoniczna pod psem. Jeden błąd przy weryfikacji podczas próby odblokowania bankowości internetowej (próbowałam wyjaśnić osługującej mnie o
Dodano: 18 grudnia 2015
Getin Noble Bank SA opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Getin Noble Bank SA
Getin Noble Bank SAAutor: Prawda
Getin Noble Bank i Tu Europa oszukuje swoich klientów jak tylko mogą. Nie polecam ani jednych ani drugich. Banda złodziei.
Dodano: 17 grudnia 2015
Kasatak opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie Kasatak
KasatakAutor: marcin
Polecam i przyłączam się do pozytywnych opinii. Działają szybko i bez jakiś ceregieli i dodatkowych zaświadczeń. Można na nich polegać w trudnych
Dodano: 17 grudnia 2015
Getin Noble Bank SA opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie Getin Noble Bank SA
Ale co jeżeli ktoś ma pozytywne zdanie na temat getin banku to znaczy, że jest podlizującym się pracownikiem? Oj słabe jest to bardzo!
Dodano: 17 grudnia 2015
Credit Agricole opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Credit Agricole
Credit AgricoleAutor: Klient
Pracownikom banku pod rożnymi nickami - dziękujemy. Nie ma tu miejsca na lizusostwo. Tu nie płacą nagrodami za lojalność. Proszę nie pisać hymnów
Dodano: 17 grudnia 2015
Getin Noble Bank SA opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
opinie Getin Noble Bank SA
Getin Noble Bank SAAutor: Jan M.
Proszę, aby pracownicy banku nie podlizywali się przełożonym wpisami nie mającymi nic wspólnego z rzeczywistością. Te dodatkowe Judaszowe srebrniki
Dodano: 17 grudnia 2015
Credit Agricole opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie Credit Agricole
1.Wczoraj założyłem konto u nich mam 20 lat za kartę jak mi mowili nie płace ani za konto ale raz w miesiącu musze zapłacić w sklepie kartą aby nie
Dodano: 17 grudnia 2015

Portal finansowy Sfera-Finansow.pl z pożyczkami i chwilówkami zajmujący się tematyką: pożyczki online, chwilówki na dowód, kredyty gotówkowe bez zaświadczeń, banki oraz instytucje pozabankowe, karty kredytowe, kredyty hipoteczne, kredyty na dowód.
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.