Logowanie Rejestracja
Kalkulator kredytowy oraz porównywarka kredytowa - opinie Klientów [65]

Ostatnie opinie użytkowników

Getin Noble Bank SA opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie Getin Noble Bank SA
Jak naliczają opłaty za konto i korzystanie z karty? Ja to mma darmowe.
Dodano: 22 grudnia 2015
Getin Noble Bank SA opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Getin Noble Bank SA
Złodzieje ! Zakładają niby darmowe konto . A potem po cichu nie informując w normalny sposób zmieniają często regulamin. Na niekorzyść klienta .Nal
Dodano: 22 grudnia 2015
Sygma Bank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie Sygma Bank
Sygma BankAutor: Oxana
według mnie sygma bank jest jak najbardziej ok, widzę tu mnóstwo pozytywnych bardzo wpisów, ale nigdy pawie nikt się do nich nie odnosi, ja jak najb
Dodano: 22 grudnia 2015
Sygma Bank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie Sygma Bank
Sygma BankAutor: magda
mam wrazenie ze tu jedna osoba pisze te swoje negatywne 'recenzje', wszystkie sa na jedno kopyto, pisane dokladnie w ten sam sposob, ale
Dodano: 22 grudnia 2015
Sygma Bank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie Sygma Bank
Sygma BankAutor: Tamara
pewne zaszła jakaś pomyłka, na twoim miejscu udała bym się do placówki i na spokojnie może wyjaśniła sytuację, z sygmą właśnie tak się da, po co zar
Dodano: 21 grudnia 2015
Credit Agricole opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Credit Agricole
Credit AgricoleAutor: yaya
Tragiczne podejście do klienta. Po złożeniu wniosku o kredyt zadzwonili po 5 minutach, po wstępnej pozytywnej ocenie kazali poczekać na odpowiedź 48 g
Dodano: 21 grudnia 2015
Deutsche Bank Polska S.A. opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Deutsche Bank Polska S.A.
Zeruja na bledach klienta.Bylem ich klientem przez 15l dopóki nie wykorzystali mego bledu(2 reklamacje dwie odmowy).pracodawca zagraniczny przelal mi
Dodano: 21 grudnia 2015
Deutsche Bank Polska S.A. opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Deutsche Bank Polska S.A.
Jeżeli nie kwalifikujecie się do obsługi w ramach "private banking", uprzedzam przed inwestowaniem z tym bankiem w cokolwiek, ze szczególny
Dodano: 21 grudnia 2015
Credit Agricole opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Credit Agricole
Credit AgricoleAutor: Siemionek
Ten bank to jakaś kpina, mam w nim konto od 2008r. i było ok. Ale ostatnio zacząłem kontrolować gdzie uciekają mi pieniądze. No i się okazało prowadze
Dodano: 21 grudnia 2015
Sygma Bank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Sygma Bank
Sygma BankAutor: Sylwester
CZY KTOŚ MOŻE MI WYTŁUMACZYĆ TAKĄ SYTUACJĘ -Niedawno przysłali mi nową kartę kredytową ,pomimo że stara karta jest jeszcze ważna przez 2,5 miesiąca i
Dodano: 19 grudnia 2015

Portal finansowy Sfera-Finansow.pl z pożyczkami i chwilówkami zajmujący się tematyką: pożyczki online, chwilówki na dowód, kredyty gotówkowe bez zaświadczeń, banki oraz instytucje pozabankowe, karty kredytowe, kredyty hipoteczne, kredyty na dowód.
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.