Logowanie Rejestracja
Kalkulator kredytowy oraz porównywarka kredytowa - opinie Klientów [64]

Ostatnie opinie użytkowników

Credit Agricole opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Credit Agricole
Credit AgricoleAutor: Klientka
Za to, że daję im swoje pieniądze z comiesięcznych zarobków, kupuję miesięcznie za grubo powyzej 500 zł, to potrącają mi 4,90 zł za konto. Bezczelnoś
Dodano: 26 grudnia 2015
Getin Noble Bank SA opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Getin Noble Bank SA
Getin Noble Bank SAAutor: Klientka
Bank łamie polskie prawo o ochronie danych osobowych. Mimo zamknięcia konta i wszelkiej działalności dalej rozsyła reklamówki, operuje danymi i dalej
Dodano: 26 grudnia 2015
Idea Bank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Idea Bank
Idea BankAutor: Klient
UWAGA!!! Bank pobiera najwyższe koszta płatności w walutach obcych. Stosują bardzo zawyżone przeliczniki walut.
Dodano: 26 grudnia 2015
BGŻ BNP Paribas opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie BGŻ BNP Paribas
BGŻ BNP ParibasAutor: stary klient BGŻ
Po połączeniu się z Paribasem zwolnili najlepszych ludzi.Chociaż wibor jest najniższy to kredyty prawie dwukrotnie wyższe niż w byłym BGŻ przy wyż
Dodano: 24 grudnia 2015
Getin Noble Bank SA opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Getin Noble Bank SA
Getin Noble Bank SAAutor: Katarzyna
Konto Optymalne.Otwiera się niby za darmo . Potem jest wiele cichych aneksów do umowy .Wszystkie niekorzystne dla klienta . Aneksy zamieszczane po k
Dodano: 23 grudnia 2015
PKO BP opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
opinie PKO BP
PKO BPAutor: pk
najgorszy bank pko żubr ludzie uważajcie na tych złodziei ,a jak wam odchodzą bliscy na drugi świat to , wypłaćcie ich oszczędności przez bankomat
Dodano: 23 grudnia 2015
Bank PeKaO SA opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Bank PeKaO SA
Bank PeKaO SAAutor: Justyna
Nie jestem zadowolona z praktyki Banku odnośnie wykonywania przelewów. Prawie za każdym razem jest blokada i dopiero po telefonie pracownika pekao i
Dodano: 23 grudnia 2015
BGŻ BNP Paribas opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie BGŻ BNP Paribas
BGŻ BNP ParibasAutor: aaanna
beznadziejny bank, obsługa i inni pobierający kasę za siedzenie za biurkiem i pierdzenie w stołek. pracownicy niekompetetni, dyrektorzy również ,a już
Dodano: 23 grudnia 2015
Raiffeisen Polbank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Raiffeisen Polbank
Raiffeisen PolbankAutor: Pawel
niekompetenti pracownicy 3 razy bylem po dostep do konta przez internet i ani razu nie dostalem czego chcialem
Dodano: 23 grudnia 2015
BGŻ BNP Paribas opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie BGŻ BNP Paribas
To jakaś masakra. Dokonałam wpłaty raty 8,12.15 , fakt 3 - dni po terminie. Już 9 miałam sms o zaległości, którą wpłaciłam, dzień wcześniej. Po tel
Dodano: 22 grudnia 2015

Portal finansowy Sfera-Finansow.pl z pożyczkami i chwilówkami zajmujący się tematyką: pożyczki online, chwilówki na dowód, kredyty gotówkowe bez zaświadczeń, banki oraz instytucje pozabankowe, karty kredytowe, kredyty hipoteczne, kredyty na dowód.
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.