Logowanie Rejestracja
Kalkulator kredytowy oraz porównywarka kredytowa - opinie Klientów [63]

Ostatnie opinie użytkowników

Credit Agricole opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Credit Agricole
Credit AgricoleAutor: Piotr Czygrinow
Przy założeniu mojego konta i wpisaniu do systemu "pan pracownik" Paweł Vogt z Poznania pełnił jakiś błąd i system elektroniczny nie przyjął
Dodano: 29 grudnia 2015
Ferratum Bank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie Ferratum Bank
Ferratum BankAutor: zizi
polecam, duża, zaufana firma, szybko udzielają pożyczek. brałem na 60 dni, wszystko ok.
Dodano: 29 grudnia 2015
Sygma Bank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie Sygma Bank
Sygma BankAutor: magda
no na pewno tak nagle za nic pobieraja bez wyjasnienia...
Dodano: 29 grudnia 2015
Bank PeKaO SA opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie Bank PeKaO SA
Bank PeKaO SAAutor: zdzinio
Mam konto w tym banku i jestem zadowolony ,przelewy z zagranicy są nawet w ciągu jednego dnia, Jak wam nie wysłali kasy to i niema na koncie nawet ty
Dodano: 28 grudnia 2015
Aasa Kredyt opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
opinie Aasa Kredyt
Aasa KredytAutor: bolo
czek am 4 dni kurier zabral umowe a kasy niema
Dodano: 28 grudnia 2015
Raiffeisen Polbank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie Raiffeisen Polbank
Raiffeisen PolbankAutor: Dezodek
Ja osobiście polecam usługi Raiffeisen, jestem tam dwa lata, i tylko raz zdarzyło mi się coś nie miłego, w postaci trochę nie miłego pracownika, al
Dodano: 27 grudnia 2015
Raiffeisen Polbank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie Raiffeisen Polbank
Raiffeisen PolbankAutor: Katek
Bank jest ok, ma korzystne oferty, szczegolnie na konto osobiste, ale aplikacja troche nawala. polecam poprawić. poza tym nie mam zarzutow.
Dodano: 27 grudnia 2015
Citi Handlowy opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Citi Handlowy
Citi HandlowyAutor: Ja
do tych, którzy trzymają tam większe kwoty i czują się tam-bezpodstawnie - bezpiecznie. Byłam pracownikiem i klientką , na ponad 500 000 na koncie
Dodano: 27 grudnia 2015
Sygma Bank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
opinie Sygma Bank
Sygma BankAutor: Kasia
Sygma Bank.... Zasrzegłąm zagubiona kartę . Na nową czekałam ponad 4 miesiace . Opłata pobrana za starą i nową czyli dodatkową . Bez przerwy jakieś d
Dodano: 27 grudnia 2015
Getin Noble Bank SA opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Getin Noble Bank SA
Tak też się przekonałem że ten Bank oszukuje. Nie polecam oszukują na czym się da. PIS musi coś zrobić z firmami Czarneckiego. TU Europa, Open life, I
Dodano: 27 grudnia 2015

Portal finansowy Sfera-Finansow.pl z pożyczkami i chwilówkami zajmujący się tematyką: pożyczki online, chwilówki na dowód, kredyty gotówkowe bez zaświadczeń, banki oraz instytucje pozabankowe, karty kredytowe, kredyty hipoteczne, kredyty na dowód.
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.