Logowanie Rejestracja
Kalkulator kredytowy oraz porównywarka kredytowa - opinie Klientów [543]

Ostatnie opinie użytkowników

Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie
Autor: Rona
Świetny kredyt - polecam. Pieniądze otrzymałam po 4 dniach (obeszło się bez wizyty w oddziale). Ekspresowa decyzja, umowa kurierem i kasa na konto.
Dodano: 4 października 2009
Toyota Bank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie Lokata
LokataAutor: zuza
Bardzo udana lokata, dość wysokie jak na chwilę obecną oprocentowanie no i nie trzeba mieć konta aby z niej skorzystać - choć i ono jest godne polece
Dodano: 4 października 2009Zobacz więcej (1 opinia)
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie
Autor: Kasia
konto posiadałam do kredytu mieszkaniowego w tym banku. prosta i czytelna obsługa przez internet. duża dostępność pomocy w placówkach. niskie opłaty
Dodano: 4 października 2009
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie
Autor: Remik
Niestety pomimo, iż posiadam konto w tym banku nie dostałem pożyczki w wysokości 2000 zł...a w Lukasie dostałem od ręki. Chyba pora na zmianę banku.
Dodano: 4 października 2009
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
opinie
Autor: Rafał
Miałem założone to konto. Wpłacałem sobie tam po 50 zł miesięcznie. I po 6 miesiącach wybrałem 300 zł + groszowe odsetki. Generalnie jak zamknęli
Dodano: 4 października 2009
mBank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie Rachunek eKONTO
Rachunek eKONTOAutor: Alians
Ja mam konto od ponad dwóch lat. jestem zadowolony, żadnych opłat, dużo bezpłatnych bankomatów. dodatkowo mogłem zaciągnąć kredyt u nich z niższym o
Dodano: 4 października 2009Zobacz więcej (67 opinii)
Alior Bank SA opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie Konto osobiste
Konto osobisteAutor: Arek
Ja konto posiadam od początku , kiedy to Alior zaistniał w naszym kraju. Bezpłatne wszystkie bankomaty do duża wygoda. brak opłaty za prowadzenie kont
Dodano: 4 października 2009Zobacz więcej (38 opinii)
Credit Agricole opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie Konto PROSTOoszczędzające PLUS
Konto założyłam za namową syna, który już wcześniej miał konto w Lukasie. Ja wcześniej miałam w BPH, ale denerwowała mnie co miesięczna opłata 10 zł z
Dodano: 4 października 2009Zobacz więcej (11 opinii)
mBank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie mBIZNES konto
mBIZNES kontoAutor: Wooly
Problem z tym kontem był tylko na początku - około trzech tygodni czekałem na kuriera. Prowadzę małą firmę i konto jest dla mnie wystarczające - prz
Dodano: 3 października 2009Zobacz więcej (6 opinii)
Alior Bank SA opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie Biznes optymalny
Biznes optymalnyAutor: Bastek00
Polecam Alior Bank! Bardzo profesjonalna obsługa jeśli chodzi o dział biznesowy. Raz zgłosiłem problem z dostępem internetowym i mimo, że problem z
Dodano: 3 października 2009Zobacz więcej (2 opinie)

Portal finansowy Sfera-Finansow.pl z pożyczkami i chwilówkami zajmujący się tematyką: pożyczki online, chwilówki na dowód, kredyty gotówkowe bez zaświadczeń, banki oraz instytucje pozabankowe, karty kredytowe, kredyty hipoteczne, kredyty na dowód.
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.