Logowanie Rejestracja
Kalkulator kredytowy oraz porównywarka kredytowa - opinie Klientów [541]

Ostatnie opinie użytkowników

Credit Agricole opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie Konto PROSTOoszczędzające PLUS
Świetne konto. Bank nie pobiera opłaty za prowadzenie rachunku, bezpłatne przelewy, sporo bankomatów. Płacąc kartą można uzyskać wiele rabatów :-) pon
Dodano: 7 października 2009Zobacz więcej (11 opinii)
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie
Autor: Kwiatek
Jestem bardzo zadowolony z tego konta. Na pierwszy rzut oka wydaję się drogie ale wcale tak nie jest - jeśli na konto są wpływy to się nie płaci, d
Dodano: 7 października 2009
INTELIGO opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Inteligo
InteligoAutor: Żanetta
A ja jestem rozczarowana. Od trzech lat mam to konto - ale jutro zamykam! Wyszłam za mąż, zmieniłam nazwisko, mam już nowy dowód. Zadzwoniłam na inf
Dodano: 7 października 2009Zobacz więcej (27 opinii)
Alior Bank SA opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie Konto osobiste
Konto osobisteAutor: Millena81
Biorąc pod uwagę, iż jedyną w zasadzie opłatą jest 3 złote za kartę (miesięcznie) jest to świetne konto. Wszystkie bankomaty za darmo w Polsce i na
Dodano: 6 października 2009Zobacz więcej (38 opinii)
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie
Autor: Robert
Bank nie odpowiada na korespondencję mailową. Jak aktualizują oprogramowanie - bankowość elektroniczna nie działa (ostatnio prawie tydzień) no i częs
Dodano: 6 października 2009
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie
Autor: MIchał
Wygodny ten kredyt - można wybrać czy pieniądze mają wpłynąć na konto czy chcemy gotówkę. Można go wykorzystać na dowolny cel i spłacić wcześniej je
Dodano: 6 października 2009
BGŻ S.A. opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Pożyczka Tu i Teraz
Osobiście nie polecam, wziąłem kiedyś w Cetelem kredyt na kino domowe. Spłacałem regularnie aż do końca i zapomniałem o sprawie. Ostatnio poszedłe
Dodano: 6 października 2009
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie
Autor: Martin
Polecam! Nie trzeba mieć u nich konta aby dostać pożyczkę. Można łączyć dochody z różnych źródeł w tym także umowy o dzieło - to duża zaleta. Nie wym
Dodano: 6 października 2009
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie
Autor: Marcin
bardzo niskie oprocentowanie, tylko uzyskanie zgody na ten kredyt w banku graniczy chyba z cudem. z dobrego źródła wiem, że tak naprawdę to on jest
Dodano: 6 października 2009
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie
Autor: Daria
Złożyłam papiery i czekałam ponad miesiąc. w tym czasie nikt się ze mną nie kontaktował, niestety nie mam dobrych wspomnień z tym kredytem w tym bank
Dodano: 5 października 2009

Portal finansowy Sfera-Finansow.pl z pożyczkami i chwilówkami zajmujący się tematyką: pożyczki online, chwilówki na dowód, kredyty gotówkowe bez zaświadczeń, banki oraz instytucje pozabankowe, karty kredytowe, kredyty hipoteczne, kredyty na dowód.
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.