Logowanie Rejestracja
Kalkulator kredytowy oraz porównywarka kredytowa - opinie Klientów [54]

Ostatnie opinie użytkowników

Credit Agricole opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Credit Agricole
Credit AgricoleAutor: spadkobierca
upominają się po ponad 3 lat o dług, który zaciągną ojciec i był ten kredyt ubezpieczony na wypadek śmierci. ojciec oczywiście nie żyle od ponad 3 l
Dodano: 26 stycznia 2016
Credit Agricole opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Credit Agricole
Credit AgricoleAutor: ikona
nie polecam ten bank to jedno wielkie bagno
Dodano: 26 stycznia 2016
Citi Handlowy opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
opinie Citi Handlowy
Citi HandlowyAutor: natka
no moja mama tu ma konto i przenosi się, bo ciagle cos nie tak, a ja mam w Raiffesen konto osobiste, wymarzone konto i niczym się nie martwię, płacę
Dodano: 26 stycznia 2016
Bank BPH opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie Bank BPH
Bank BPHAutor: PAULINA
W MOIM MIEŚCIE JEST TYLKO PLACÓWKA PARTNERSKA, W KTÓREJ NIE MIAŁAM DO TEJ PORY ŻADNEGO PROBLEMU ABY COKOLWIEK ZAŁATWIĆ. OBSŁUGA MIŁA, KOMPETENTNA,
Dodano: 26 stycznia 2016
BGŻ BNP Paribas opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie BGŻ BNP Paribas
BGŻ BNP ParibasAutor: zawiedziona
Bank Paribas Bank oszukuje splacany kredyt stoi w miejscu.Nie ma sie z kim dogadac,moze ktos poradzi do kogo sie z tym udac
Dodano: 25 stycznia 2016
BGŻ BNP Paribas opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie BGŻ BNP Paribas
BGŻ BNP ParibasAutor: wqwa
strata czasu i nerwów
Dodano: 25 stycznia 2016
PKO BP opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie PKO BP
PKO BPAutor: Halina Data
Niestety codziennie jestem zmuszona dokonywać wpłat w tym banku i tracę już cierpliwość do kolejek. Dziwne, żeby w tych czasach powstawały takie k
Dodano: 25 stycznia 2016
Getin Noble Bank SA opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Getin Noble Bank SA
bank, który traktuje swoich klientów jak zło konieczne. a jak weźmiesz kredyt i spóźnisz się jeden dzień, to te france z windykacji są takie bezczeln
Dodano: 25 stycznia 2016
Pożyczkomat opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie Pożyczkomat pożyczki
szybka obsluga, bardzo milo, polecam wszyskim
Dodano: 25 stycznia 2016Zobacz więcej (1 opinia)
Raiffeisen Polbank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie Raiffeisen Polbank
Raiffeisen PolbankAutor: keksiko
W raiffie mam konto firmowe. Czy jest niebiańsko? Odpowiedź brzmi tak: idealnie nie jest, ale jest profesjonalnie i rzetelnie a to najważniejsze. W do
Dodano: 24 stycznia 2016

Portal finansowy Sfera-Finansow.pl z pożyczkami i chwilówkami zajmujący się tematyką: pożyczki online, chwilówki na dowód, kredyty gotówkowe bez zaświadczeń, banki oraz instytucje pozabankowe, karty kredytowe, kredyty hipoteczne, kredyty na dowód.
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.