Logowanie Rejestracja
Kalkulator kredytowy oraz porównywarka kredytowa - opinie Klientów [539]

Ostatnie opinie użytkowników

Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie
Autor: tomek
zgadzam się z przedmówcami nie daja kredytów i do tego dolują człowieka że ma za mały dochód i ciężko mu będzie skorzystać z kredytu w innym banku
Dodano: 17 października 2009
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie
Autor: dominik
brałem sam 20 tyś bez problemu dostałem pieniądze , tego samego dnia bez zaświadczenia a i mam ubezpieczony kredyt od utraty pracy ubezpieczeni
Dodano: 17 października 2009
Alior Bank SA opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie Konto osobiste
Konto osobisteAutor: Adrian
Także od początku i jestem bardzo zadowolony. Przyjazny bardzo fajny system transakcyjzny wciąż rozbudowywany. Bezpłatne bankomaty i dobra obsługa w
Dodano: 16 października 2009Zobacz więcej (38 opinii)
Credit Agricole opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie Konto PROSTOoszczędzające
Psiadam konto PRO Student od jakiś 3lat i jeszcze ani razu sie niezawiodłam latwy dostep przez internet miła kopetentna obsługa w oddziale polecam
Dodano: 14 października 2009Zobacz więcej (16 opinii)
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie
Autor: Mac
to najdroższe konto dla studenta , 5,5! za prowadzenie miesięcznie konta studenckiego. ja generalnie podziękuję , miałem , naliczyła mi się tylko
Dodano: 13 października 2009
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie
Autor: Jamal
Założyłem konto podczas pierwszego roku studiów, namówił mnie koleś. zawsze myślałem, że CITI to taki bank dla snobów, ale przekonałem ise ze to bank
Dodano: 13 października 2009
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie
Autor: Margo
szybka decyzja, szybka wypłata gotówki , byłem w dużej potrzebie i oni mi właśnie pomogli . polecam
Dodano: 13 października 2009
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie
Autor: Olek
Ja nie miałem żadnego problemu z tym bankiem , jeżeli chodzi o kredyty, miałem ich już chyba z 6 i za każdym razem dostaję tyle ile potrzebuję , napra
Dodano: 13 października 2009
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie
Autor: Man23
nawet nie było o czym rozmawiać z panią przy biurku. popatrzyła na dochody i stwierdziła, że nie mam szans na uzyskanie kredytu. oczywiście głównym ar
Dodano: 13 października 2009
Alior Bank SA opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Pożyczka gotówkowa
czekałem na sama decyzję dwa dni, po czym pani, która nota bene bardzo mało wiedziała w ogóle o ofercie banku powiedziała mi, że niestety nie spełnia
Dodano: 13 października 2009Zobacz więcej (1 opinia)

Portal finansowy Sfera-Finansow.pl z pożyczkami i chwilówkami zajmujący się tematyką: pożyczki online, chwilówki na dowód, kredyty gotówkowe bez zaświadczeń, banki oraz instytucje pozabankowe, karty kredytowe, kredyty hipoteczne, kredyty na dowód.
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.