Logowanie Rejestracja
Kalkulator kredytowy oraz porównywarka kredytowa - opinie Klientów [538]

Ostatnie opinie użytkowników

Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie
Autor: KAczek_001
Najgorsza opcja kredytu nie polecam
Dodano: 28 października 2009
Nordea Bank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie Konto Nordea Spektrum
Też mam i polecam. Cały koszt konta to 1,5 zł, przy spełnieniu wymogów (wpływ 1500 miesięcznie). 0 za prowadzenie rachunku, 0 za wypłaty z wszystk
Dodano: 22 października 2009Zobacz więcej (7 opinii)
Alior Bank SA opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie MasterCard Srebrna
MasterCard SrebrnaAutor: Krzysztof
Niewątpliwym plusem jest możliwość zwolnienia z opłaty rocznej i długi okres bezodsetkowy. Dodatkowe oszczędności generuje cash back.
Dodano: 19 października 2009Zobacz więcej (4 opinie)
Volkswagen Bank Polska SA opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie Pakiet Standard
używam tego konta jako dodatkowego, przyznam że ze względu na brak jakichkolwiek opłat, no i ta ilość bez prowizyjnych bankomatów. jeżeli komuś nie za
Dodano: 18 października 2009Zobacz więcej (6 opinii)
BZWBK opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie MasterCard Silver
MasterCard SilverAutor: Mariusz
Mam konto w BZWBK zarówno osobiste jak i firmowe. Bank zaproponował mi kartę z limitem 15 000 zł. Wziąłem tę kartę i teraz troszkę żałuję, że zgodziłe
Dodano: 18 października 2009Zobacz więcej (5 opinii)
PKO BP opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Konto Pogodne
Konto PogodneAutor: Barbara W.
Szukałam ostatnio konta dla 14 letniego syna. Niby jest to konto dla dzieciaków (młodzieży) która nie zarabia a konto jest płatne - zarówno miesię
Dodano: 18 października 2009Zobacz więcej (5 opinii)
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
opinie
Autor: Arami
Wszystko super gdyby nie opłata miesięczna za korzystanie z karty. No ale mam placówkę w pobliżu akademika i to mnie przekonuje. Ale wiem, że są lepsz
Dodano: 18 października 2009
ING Bank Śląski opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie Karta kredytowa dla Studentów
Ta karta to dla mnie zbawienie! Nie wiem co bym bez niej zrobił ;-) Polecam wszystkim studentom!
Dodano: 18 października 2009Zobacz więcej (4 opinie)
BGŻ S.A. opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Firma Plan 1
Firma Plan 1Autor: Seba
Właśnie poszukuję czegoś w zastępstwo...Mam to konto i właściwie nie wiem dlaczego - płacę za prowadzenie, przelewy itp. A widzę, że jest wiele ciek
Dodano: 18 października 2009Zobacz więcej (2 opinie)
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie
Autor: Arek
Polbank ma super oferte na rynku i to bez 2 zdan. Jednak co z tego skoro obsluga Klienta a przede wszystkim system to totalna porazka.
Dodano: 17 października 2009

Portal finansowy Sfera-Finansow.pl z pożyczkami i chwilówkami zajmujący się tematyką: pożyczki online, chwilówki na dowód, kredyty gotówkowe bez zaświadczeń, banki oraz instytucje pozabankowe, karty kredytowe, kredyty hipoteczne, kredyty na dowód.
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.