Logowanie Rejestracja
Kalkulator kredytowy oraz porównywarka kredytowa - opinie Klientów [534]

Ostatnie opinie użytkowników

PKO BP opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Złote Bez Granic
Złote Bez GranicAutor: Tomek81
Próbowałem dziś zmienić adres do korespondencji, bo na starym mieszkają już zupełnie inni ludzi, a nadal przychodzą im moje wyciągi z konta i karty ko
Dodano: 5 grudnia 2009Zobacz więcej (14 opinii)
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie
Autor: Majka
bardzo miła obsługa w oddziale, wszystko załatwiłam w 30 minut, pieniądze do ręki, sprawdzałam wcześniej z konkurencją i rata u nich wychodziła najniż
Dodano: 2 grudnia 2009
BZWBK opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
opinie Konto < 30
Konto < 30Autor: jarec
konto po prostu jest. tak jak bank. generalnie się sprawdza ale nieraz jest irytujący. konieczność latania z każdą zmianą danych, ustawień do banku,
Dodano: 2 grudnia 2009Zobacz więcej (18 opinii)
Alior Bank SA opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie Konto osobiste
Konto osobisteAutor: jarec
Zbliża się pół roku, na tym koncie i jestem bardzo zadowolony. Zarówno z konta jak i ogólnej współpracy z bankiem. Irytuje tylko telefoniczne propono
Dodano: 2 grudnia 2009Zobacz więcej (38 opinii)
BOŚ opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie e-Konto
e-KontoAutor: zadowolony
ja akurat korzystam bardzo dużo z rachunku osobistego jako osoba indywidualna i bardzo sobie chwalę to właśnie konto. Uważam, że opłata jest adekwa
Dodano: 1 grudnia 2009Zobacz więcej (4 opinie)
Alior Bank SA opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie Rachunek zarabiający
Rachunek zarabiającyAutor: Michał
Przyznam się, że konto firmowe w Aliorze założyłem w dużej mierze dlatego, że pracuje tam moja znajoma. Nigdy nie zagłębiałem się w koszty funkcjonow
Dodano: 30 listopada 2009Zobacz więcej (4 opinie)
PKO BP opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Konto Pogodne
Konto PogodneAutor: Marcin
płatne konto młodzieżowe to jakieś nieporozumienie. Na rynku gdzie większość tego typu produktów jest darmowa urwali się z choinki :/
Dodano: 28 listopada 2009Zobacz więcej (5 opinii)
ING Bank Śląski opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie KONTO Direct
KONTO DirectAutor: Analityczny
sesje wewnątrzbankowe tylko do 21:00 a w niedziele w ogóle?? To jakaś kpina!!! Do tego smsy potwierdzające wpływy z opóźnieniem 5 minutowym!! Odradz
Dodano: 28 listopada 2009Zobacz więcej (21 opinii)
PKO BP opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Konto Pogodne
Konto PogodneAutor: Jan
Za duże opłaty, po 2 latach użytkowania tego konta mam już tego dość. Comiesięczne opłaty: za kartę, za konto, za e-bankowość, za jeszcze coś - nie
Dodano: 28 listopada 2009Zobacz więcej (5 opinii)
Alior Bank SA opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie Konto osobiste
Konto osobisteAutor: Pawel
Od ponad roku mam konto, splywaja regularnie wyplatki ( moja i zony ), przelewy wychodza blyskawicznie, sam system zawsze dostepny i bardzo przejrz
Dodano: 27 listopada 2009Zobacz więcej (38 opinii)

Portal finansowy Sfera-Finansow.pl z pożyczkami i chwilówkami zajmujący się tematyką: pożyczki online, chwilówki na dowód, kredyty gotówkowe bez zaświadczeń, banki oraz instytucje pozabankowe, karty kredytowe, kredyty hipoteczne, kredyty na dowód.
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.