Logowanie Rejestracja
Kalkulator kredytowy oraz porównywarka kredytowa - opinie Klientów [533]

Ostatnie opinie użytkowników

Credit Agricole opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
opinie Konto PROSTOoszczędzające
moim zdaniem za tą cenę za mało bezpłatnych bankomatów, generalnie sama obsługa konta okej, dużo gorzej z obsługą w placówkach
Dodano: 18 grudnia 2009Zobacz więcej (16 opinii)
eurobank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie Konto Active
Konto ActiveAutor: Mistik
bardzo sobie chwale to konto. Bylem wcześniej klientem BZWBK i nie ma żadnego porównania. Duża dostępność placówek, przejrzysty interfejs ebanku. N
Dodano: 16 grudnia 2009Zobacz więcej (17 opinii)
Credit Agricole opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie Konto PROSTOoszczędzające
Polecam wszystkim e-konto PRO, mam 23 lata i od 2 lat korzystam z tego konta, wcześniej miałam w PKO- tragedia!!! Wszystkie sprawy załatwiam przez in
Dodano: 15 grudnia 2009Zobacz więcej (16 opinii)
PKO BP opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Konto Za Zero
Konto Za ZeroAutor: Anonim
Też miałem konto i powoli coraz bardziej (z każdą podwyżką opłat) się wkurzałem. Teraz nawet zarabiam na tym że mam konto w Eurobanku.
Dodano: 12 grudnia 2009Zobacz więcej (32 opinii)
PKO BP opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Złote Bez Granic
Złote Bez GranicAutor: Anonim
A kto komu zależy na kasie trzyma ją u nich?
Dodano: 12 grudnia 2009Zobacz więcej (14 opinii)
Toyota Bank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Konto hybrydowe
Samo konto okej. Natomiast jest pewien problem natury technicznej. Mianowicie, jeśli właściciel konta założy lokatę to w systemie bankowości elektr
Dodano: 10 grudnia 2009Zobacz więcej (5 opinii)
INTELIGO opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
opinie Inteligo
InteligoAutor: Piotrek
Z tego konta korzystam już od paru ładnych lat. Nie miałem z nim większych problemów, no może ze 2 razy bankomat PKO odmówił posłuszeństwa i nie chcia
Dodano: 10 grudnia 2009Zobacz więcej (27 opinii)
Credit Agricole opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie Lokata Standardowa
Założyłam tę lokatę przez internet i okazało się, że z tego tytułu mam oprocentowanie o 0,1% wyższe ;-) Zawsze to coś. Polecam!
Dodano: 10 grudnia 2009Zobacz więcej (2 opinie)
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie
Autor: rafi opinie Rafał
To lokata o względnie wysokim oprocentowaniu . No i ta nazwa !
Dodano: 9 grudnia 2009
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie
Autor: rafi opinie Rafał
Bardzo dobra oferta, a do tego kusi nazwą
Dodano: 9 grudnia 2009

Portal finansowy Sfera-Finansow.pl z pożyczkami i chwilówkami zajmujący się tematyką: pożyczki online, chwilówki na dowód, kredyty gotówkowe bez zaświadczeń, banki oraz instytucje pozabankowe, karty kredytowe, kredyty hipoteczne, kredyty na dowód.
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.