Logowanie Rejestracja
Kalkulator kredytowy oraz porównywarka kredytowa - opinie Klientów [531]

Ostatnie opinie użytkowników

mBank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie Rachunek eKONTO
Rachunek eKONTOAutor: Mires
Nie będę oryginalny bo powiem, że to jest najlepsze konto na rynku. Sukces mBanku polega moim zdaniem na tym, że byli na rynku pierwsi z takim pro
Dodano: 2 stycznia 2010Zobacz więcej (67 opinii)
mBank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie mBIZNES konto
mBIZNES kontoAutor: biru
niestety, lata mijają a przelewy nadal na tym poziomie opłaty - 1 PLN. przy mojej liczbie przelewów, musiałem zmienić bank
Dodano: 2 stycznia 2010Zobacz więcej (6 opinii)
BZWBK opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
opinie MasterCard Silver
MasterCard SilverAutor: vbhPCiYqMQ
v6p36d ijurezuhrkxf, [url=http://hlxdtupnjiub.com/]hlxdtupnjiub[/url], [link=http://pbpnykpugnwn.com/]pbpnykpugnwn[/link], http://zstlofmhvxsm.com/
Dodano: 1 stycznia 2010Zobacz więcej (5 opinii)
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie
Autor: Adam
Bardzo dobra jakość obsługi klienta - rekompensuje każdą opłatę. Jak najbardziej polecam.
Dodano: 31 grudnia 2009
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie
Autor: Adiasz opinie Marcin
Posiadam kredyt hipoteczny w tym banku i musze powiedziec, ze proces przyznawania kredytu byl tragiczny! Przeciągające się formalności, błędy popeł
Dodano: 30 grudnia 2009
mBank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie Rachunek eKONTO
Rachunek eKONTOAutor: luk
Z usług mBanku korzystam od kilku lat, w między czasie miałem okazje testować konta elektroniczne Getinu, Eurobanku i Lukasa, żadne z nich nie doró
Dodano: 30 grudnia 2009Zobacz więcej (67 opinii)
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie
Autor: luk
Interfejs przypomina naszą klasę, trudno się połapać, dodatkowo nie widać lokat (tych założonych w placówkach, czyli bez przedrostka e-), częste awari
Dodano: 30 grudnia 2009
eurobank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Konto Active
Konto ActiveAutor: luk
Obsługa internetowa jest do bani, przelewy wewnętrzne wykonuje z opóźnieniem, zewnętrzne wychodzące blokuje, a później zwraca błąd, że za mało środk
Dodano: 30 grudnia 2009Zobacz więcej (17 opinii)
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie
Autor: Iga
trochę konkurencja dla mbanku i aliorbanku. opłata za kartę identyczna jak w alior. brak opłaty za prowadzenie i przelewy przez internet to duży plus
Dodano: 27 grudnia 2009
eurobank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie Rachunek oszczędnościowy PROgres
najlepsze i najbardziej zyskowna opcja oszczędzania bez zamrażania kasy
Dodano: 27 grudnia 2009Zobacz więcej (19 opinii)

Portal finansowy Sfera-Finansow.pl z pożyczkami i chwilówkami zajmujący się tematyką: pożyczki online, chwilówki na dowód, kredyty gotówkowe bez zaświadczeń, banki oraz instytucje pozabankowe, karty kredytowe, kredyty hipoteczne, kredyty na dowód.
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.