Logowanie Rejestracja
Kalkulator kredytowy oraz porównywarka kredytowa - opinie Klientów [53]

Ostatnie opinie użytkowników

Getin Noble Bank SA opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
opinie Getin Noble Bank SA
Jestem mieszkańcem Warszawy i jestem kibicem Legii. Napotkałem na stronie klubu na "kartę płatnczą" z logo klubu i o założeniu konta. Więc c
Dodano: 30 stycznia 2016
Credit Agricole opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie Credit Agricole
Credit AgricoleAutor: Emil
Nie dajcie się zwieść tym wszystkim negatywnym wpisom. Odnoszę wrażenie że to wynajęta armia do oczerniania hejtowania itd. Mam konto w tym banku
Dodano: 30 stycznia 2016
Sygma Bank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Sygma Bank
Sygma BankAutor: kredyt
Przed chwilą odebrałam telefon. Krótka rozmowa: Dzień dobry, nazywam się..... dzwonię z Sygma Banku, czy rozmawiam z panią......? Tak, słucham. Czy mo
Dodano: 29 stycznia 2016
Credit Agricole opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Credit Agricole
Credit AgricoleAutor: Arek
Odpowiedzi na reklamacje z centrali banku są na poziomie "0". Klienta traktują jak idiotę. Im dłużej tym gorzej.
Dodano: 28 stycznia 2016
mBank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
opinie mBank
mBankAutor: snow
wiecie może jak wygląda kwestia przewalutowania i któą kartę najkorzystniej wybrać podczas podrózy?
Dodano: 28 stycznia 2016
PKO BP opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie PKO BP
PKO BPAutor: anna
Często muszę korzystać z usług pko i niestety jest coraz gorzej, wczoraj żeby wpłacić gotówkę stałam 45 min w kolejce, na 10 stanowisk 3 czynne o
Dodano: 28 stycznia 2016
Bank Millennium opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Bank Millennium
Bank MillenniumAutor: Cypisek
Wypłacałem 20tyś. zdjęli z konta 2x20 tyś. i to ja mam pisać reklamacje i prosić łaskawie o zwrot,toż to zwykłe złodziejstwo. Omijajcie oddział Mi
Dodano: 28 stycznia 2016
Sygma Bank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
opinie Sygma Bank
Sygma BankAutor: klient ponad rok
W tym miesiącu wykonałem 2 transakcje i jedną z nich policzono mi podwójnie. Zadzwoniłem na infolinię w trakcie mojej rozmowy środki powróciły pani t
Dodano: 27 stycznia 2016
Bank Millennium opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Bank Millennium
Bank MillenniumAutor: tiom
Bank Millenium pozostawia wiele do życzenia, nie potrafi zająć się stałym klientem. Pani A. Werbińska z Poznania nie powinna być w tym momencie na sta
Dodano: 27 stycznia 2016
Bank Millennium opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Bank Millennium
Bank MillenniumAutor: natalia
Omijajcie BANK MILLENIUM z daleka a szczególnie P. A.Werbińską !!! ZERO pojęcia o tym co powinna mieć w małym palcu !!!
Dodano: 27 stycznia 2016

Portal finansowy Sfera-Finansow.pl z pożyczkami i chwilówkami zajmujący się tematyką: pożyczki online, chwilówki na dowód, kredyty gotówkowe bez zaświadczeń, banki oraz instytucje pozabankowe, karty kredytowe, kredyty hipoteczne, kredyty na dowód.
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.