Logowanie Rejestracja
Kalkulator kredytowy oraz porównywarka kredytowa - opinie Klientów [526]

Ostatnie opinie użytkowników

Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie
Autor: Targi
Przelewy wewnętrzne robione wieczorami MOGĄ być zrealizowane, ale nie muszą. Zlecenia są przyjmowane do realizacji i ... często się na tym kończy. T
Dodano: 12 marca 2010
Toyota Bank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie Konto osobiste
Konto osobisteAutor: otik
mam konto już ponad pół roku i jestem zadowolony. dużą zaletą jest dobre oprocentowanie konta oszczędnościowego i przyzwoite lokaty. wszystko mam pod
Dodano: 11 marca 2010Zobacz więcej (7 opinii)
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie
Autor: Kamila
Ja nie mam wpływów na konto a i tak mam za darmo ;-) Bank zwraca za doładowanie telefonu komórkowego 15%! Ja doładowuję telefon sobie i siostrze łączn
Dodano: 10 marca 2010
INTELIGO opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
opinie Inteligo
InteligoAutor: Pate
Czy ktoś mógłby mi powiedzieć jak zamknąć to konto? Mam je od kilku lat - teraz w zasadzie już nie używam. W placówce tego konta nie obsługują i w
Dodano: 10 marca 2010Zobacz więcej (27 opinii)
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
opinie
Autor: Marta P.
Byłam posiadaczką tego oto konta. Bank jak bank - kiedyś mieli świetną ofertę, ale inne banki ostro zaczęły swoją ofertą przyciągać klientów. Ja też w
Dodano: 10 marca 2010
PKO BP opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie Złote Bez Granic
Złote Bez GranicAutor: Wiera
mają fajną propozycję dla osób spłacających kredyty mieszkaniowe w CHF
Dodano: 8 marca 2010Zobacz więcej (14 opinii)
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie
Autor: :)
Mam krdyt mieszkaniowy w tym banku, do tego rachunek i kartę kredytową. Jak narazie się nie zawiodłem. Polecam
Dodano: 6 marca 2010
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie
Autor: ja
Mam w tym banku konto od 3 lat i nie mam żadnych problemów. Płacę 12,99 za dwa konta (moje i córki). I wszystko mam za darmo: karty, przelewy prze
Dodano: 6 marca 2010
eurobank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
opinie Rachunek oszczędnościowy PROgres
Rachunek oszczędnościowy PAutor: Henryk_oszczędzalski
Oprocentowanie od marca to tylko 4,55%. Czas zabierać stąd pieniądze.
Dodano: 5 marca 2010Zobacz więcej (19 opinii)
Toyota Bank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Konto oszczędnościowe
dlaczego wykasowano moją opinię ?, pisałem w niej, że 5,30 % na koncie oszczędnościwoym to czysta FIKCJA, oprocentowanie podzielone jest na progi:
Dodano: 1 marca 2010Zobacz więcej (2 opinie)

Portal finansowy Sfera-Finansow.pl z pożyczkami i chwilówkami zajmujący się tematyką: pożyczki online, chwilówki na dowód, kredyty gotówkowe bez zaświadczeń, banki oraz instytucje pozabankowe, karty kredytowe, kredyty hipoteczne, kredyty na dowód.
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.