Logowanie Rejestracja
Kalkulator kredytowy oraz porównywarka kredytowa - opinie Klientów [525]

Ostatnie opinie użytkowników

Toyota Bank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Konto oszczędnościowe
Miałem dokładnie ten sam problem... już więcej nie skorzystam z usług tego banku. Ta informacja powinna być uwzględniona w tabeli. Tylko czas straci
Dodano: 15 marca 2010Zobacz więcej (5 opinii)
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie
Autor: fastbor opinie Tomasz
Jak dla mnie jest git majonez, od 2 lat trzyma oprocentowanie w czołówce.
Dodano: 15 marca 2010
Credit Agricole opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie Visa Gold
Jak dla mnie karta ma wszystkie usługi jakie są w karcie możliwe, niczego więcej nie potrzebuje do szczęścia, oby tylko wszędzie działała, jeszcze
Dodano: 15 marca 2010Zobacz więcej (1 opinia)
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie
Mogę jedynie polecić to konto. Świetna oferta dla studentów i do tego ten pomysł z doładowaniem telefonu. Łatwy i bezpieczny dostęp do konta przez I
Dodano: 15 marca 2010
mBank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie Rachunek eKONTO
Z usług konta osobistego mbanku korzystam od dwóch lat i jestem z niego w pełni zadowolony. Założyłem konto w celu uzyskania karty debetowej która mia
Dodano: 15 marca 2010Zobacz więcej (67 opinii)
Bank Millennium opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
opinie Konto Biznes Start
obsługa w banku nie razi mocno, gorzej z ich wewnętrznymi procedurami, strasznie dziwne i wymyślne. jak znajduję jakiś plus, zaraz za nim ustawia się
Dodano: 14 marca 2010Zobacz więcej (7 opinii)
eurobank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
opinie Konto Active
Świetne konto...nie mniej jednak coraz niższe oprocentowanie - zaczynali od fajnego pułapu a teraz tylko 3,5%...no niestety
Dodano: 14 marca 2010Zobacz więcej (17 opinii)
Alior Bank SA opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie Rachunek zarabiający
Konto sprawdza się naprawdę dobrze. Dostęp przez Internet też jest bardzo dobrze zorganizowany. Ciekawostka: to konto w Aliorze i dodawana do niego
Dodano: 14 marca 2010Zobacz więcej (4 opinie)
eurobank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Rachunek oszczędnościowy PROgres
Muszę się zastanowić nad przerzuceniem 10 kont do innego banku .Słabo pieniążki pracują
Dodano: 12 marca 2010Zobacz więcej (19 opinii)
eurobank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
opinie Konto Active
Konto ActiveAutor: ian_c80
oprocentowanie 3.50 %
Dodano: 12 marca 2010Zobacz więcej (17 opinii)

Portal finansowy Sfera-Finansow.pl z pożyczkami i chwilówkami zajmujący się tematyką: pożyczki online, chwilówki na dowód, kredyty gotówkowe bez zaświadczeń, banki oraz instytucje pozabankowe, karty kredytowe, kredyty hipoteczne, kredyty na dowód.
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.