Logowanie Rejestracja
Kalkulator kredytowy oraz porównywarka kredytowa - opinie Klientów [524]

Ostatnie opinie użytkowników

mBank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie izzyKonto
Super!!!
Dodano: 16 marca 2010Zobacz więcej (26 opinii)
PKO BP opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Superkonto Oszczedne
Konto mam trochę z przypadku ale nie powiem abym był szczególnie z niego zadowolony, jest wiele ciekawszych ofert dlatego też w najbliższym czasie
Dodano: 16 marca 2010Zobacz więcej (13 opinii)
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie
Autor: euphoria opinie Izabela
Jestem bardzo zadowolona z tego konta oszczędzającego. Po pierwsze - najwyższe oprocentowanie (aż 5,35% przy kwocie do 5 000 zł). Inne banki wielce
Dodano: 16 marca 2010
BGŻ S.A. opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
opinie Plan Student
Fajny bank, tylko z bankowamu moża najmiej wyciągnąć 40zł.. A pozatym to wszytsko jest dobrze :)
Dodano: 16 marca 2010Zobacz więcej (5 opinii)
mBank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie Rachunek eKONTO
Zakładając konto w mbanku podchodziłam do tego trochę nie ufnie.Nie chciało mi się wierzyć że korzystanie z usług jest całkowicie bezpłatne. Teraz mam
Dodano: 16 marca 2010Zobacz więcej (67 opinii)
BZWBK opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie Konto < 30
Posiadam to konto praktycznie od niedawna- niecały rok, ale jestem bardzo zadowolona. Pieniążki wpłacam kiedy chce i ile chce, szkoda tylko konto jes
Dodano: 16 marca 2010Zobacz więcej (18 opinii)
PKO BP opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
opinie Złote Bez Granic
Fantastycznie przygotowana oferta, pod każdym względem. Bardzo dobre warunki dla osób młodych oraz małżeństw. Dobre warunki kredytowania oraz nie za
Dodano: 16 marca 2010Zobacz więcej (14 opinii)
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie
Autor: sada87 opinie Sandra
Lokata ta wymiata! idę z nią na koniec świata! Bo jest to Alicja nie Agata! Nie ma bata zachowam ją na lata dla mnie lub dla brata! To jest właśnie t
Dodano: 16 marca 2010
BZWBK opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie Konto < 30
A ja jestem zadowolony z tego konta, mam je od czasów studiów, nie podoba mi się to że wprowadzili opłatę za przelewy internetowe, wcześniej były za d
Dodano: 15 marca 2010Zobacz więcej (18 opinii)
BZWBK opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie MasterCard PayPass
Bezproblemowa płatność w internecie i sklepach stacjonarnych. Brak opłaty miesięcznej to dodatkowy walor ;)
Dodano: 15 marca 2010Zobacz więcej (2 opinie)

Portal finansowy Sfera-Finansow.pl z pożyczkami i chwilówkami zajmujący się tematyką: pożyczki online, chwilówki na dowód, kredyty gotówkowe bez zaświadczeń, banki oraz instytucje pozabankowe, karty kredytowe, kredyty hipoteczne, kredyty na dowód.
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.