Logowanie Rejestracja
Kalkulator kredytowy oraz porównywarka kredytowa - opinie Klientów [523]

Ostatnie opinie użytkowników

mBank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie Rachunek eKONTO
mam firme, i korzystam z 2 kont, tego banku i bph i naprawde warto
Dodano: 17 marca 2010Zobacz więcej (67 opinii)
Credit Agricole opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie Konto PROSTOoszczędzające PLUS
Szczerze polecam, ja mam to konto już ładnych parę lat i jestem w 100 % zadowolana. 0 zł za prowadzenie konta, 0 zł za przelewy przez internet. Bez
Dodano: 17 marca 2010Zobacz więcej (11 opinii)
BZWBK opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie Lokata Impet
uważam że bank jest bardzo solidnym sprzymierzeńcem społeczeństwa i jasno i rzetelnie wyjaśnia wszystkie produkty banku które ma do zaoferowania ,j
Dodano: 17 marca 2010Zobacz więcej (2 opinie)
BZWBK opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
opinie Konto < 30
Konto
Dodano: 17 marca 2010Zobacz więcej (18 opinii)
BZWBK opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
opinie Konto < 30
Konto
Dodano: 17 marca 2010Zobacz więcej (18 opinii)
mBank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie Rachunek eKONTO
Jestem właścicielem konta od 1996 roku. Nigdy nie miałem problemów z tym bankiem, prostota obsługi, małe opłaty za prowadzenie konta lub w niektóry
Dodano: 17 marca 2010Zobacz więcej (67 opinii)
mBank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie Rachunek eKONTO
Użytkuję konto od ponad 6 lat. Założyłem również konta w innych bankach, ale to jedyne konto całkowicie bezpłatne i posiadające tak znaczną ilość możl
Dodano: 17 marca 2010Zobacz więcej (67 opinii)
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie
Autor: danielbbb opinie Daniel
Witam. Miałem kredyt gotówkowy w Kredyt Banku i byłem zadowolony obsługą jaką mi udzielili,wszystko było przejrzyste i zrozumiałe. Po wzięciu kredytu
Dodano: 17 marca 2010
Bank PeKaO SA opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Eurokonto Aktywne Plus
Przez 5 lat jestem w PKO i jest masakra jeśli chodzi o eurokonto plus to straszne opłaty pobierają typu za kartę 3 zł do tego prowadzenie konta to p
Dodano: 17 marca 2010Zobacz więcej (1 opinia)
mBank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie Rachunek eKONTO
Konto zalozylam jakiś czas temu i od początku do końca jestem z niego zadowolona:) Jetem młodą osoba i bardzo cenię sobię niskie utrzymanie konta
Dodano: 17 marca 2010Zobacz więcej (67 opinii)

Portal finansowy Sfera-Finansow.pl z pożyczkami i chwilówkami zajmujący się tematyką: pożyczki online, chwilówki na dowód, kredyty gotówkowe bez zaświadczeń, banki oraz instytucje pozabankowe, karty kredytowe, kredyty hipoteczne, kredyty na dowód.
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.