Logowanie Rejestracja
Kalkulator kredytowy oraz porównywarka kredytowa - opinie Klientów [519]

Ostatnie opinie użytkowników

Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie
Autor: Bankowiec
Warunki jak wiadomo są zmienne w danej chwili na rynku. Ja nie narzekam. Duuuży plus za jakość obsługi (również posprzedażowej). Pełen profesjonalizm.
Dodano: 21 marca 2010
Citi Handlowy opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie Visa Gold
Visa GoldAutor: Bankowiec
Bardzo użyteczna i wygodna karta kredytowa. Całość obsługi zdecydowanie powyżej średniej.
Dodano: 21 marca 2010Zobacz więcej (3 opinie)
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
opinie
Autor: Bankowiec
Ogólnie obsługa poprawna, ale brak zadbania o detale, klient musi sam wszystkiego pilnować.
Dodano: 21 marca 2010
Deutsche Bank Polska S.A. opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
opinie dbNET
dbNETAutor: Bankowiec
- Mało oddziałów aby dokonać wpłaty. + Bezproblemowa obsługa. + Profesjonalizm.
Dodano: 21 marca 2010Zobacz więcej (23 opinii)
mBank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie Rachunek eKONTO
Rachunek eKONTOAutor: agnieszka
jestem klientem od 6 lat- jestem zadowolona z usług. Jedyny problem jaki dostrzegam to jakość obsługi przez telefon- kiepscy doradcy, słabo znają ofer
Dodano: 21 marca 2010Zobacz więcej (67 opinii)
PKO BP opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
opinie Konto Za Zero
Konto Za ZeroAutor: bartek
drogie prowadzenie, ale za to przejrzysta bankowość internetowa, droga karta do bankomatu. W opcji superkonto student, gdy się korzysta wyłącznie z ba
Dodano: 21 marca 2010Zobacz więcej (32 opinii)
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie
Również byłam posiadaczem tego konta i szczerze odradzam je osobą, którym zależy na "sprawności" swojego banku. Wiele spraw trzeba zalatw
Dodano: 21 marca 2010
INTELIGO opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie Inteligo
Z usług INTELIGO korzystam dopiero od roku, poleciła mi je siostra. Tak je zachwalała więc postanowiłam złożyć wniosek. Biuro Obsługi skontaktowało
Dodano: 21 marca 2010Zobacz więcej (27 opinii)
mBank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie Rachunek eKONTO
Prosto, bezpłatnie i solidnie. Pierwsze i jedyne moje konto bankowe, które założyłem trzy lata temu. Uważam, że eKonto w mBanku to świetna opcja d
Dodano: 21 marca 2010Zobacz więcej (67 opinii)
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie
Autor: klient
Wszystko super, oprócz oczywiście obsługi internetowej - korzystanie z niej może człowieka zniechęcić. Na szczęście jest coraz lepiej.
Dodano: 21 marca 2010

Portal finansowy Sfera-Finansow.pl z pożyczkami i chwilówkami zajmujący się tematyką: pożyczki online, chwilówki na dowód, kredyty gotówkowe bez zaświadczeń, banki oraz instytucje pozabankowe, karty kredytowe, kredyty hipoteczne, kredyty na dowód.
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.