Logowanie Rejestracja
Kalkulator kredytowy oraz porównywarka kredytowa - opinie Klientów [518]

Ostatnie opinie użytkowników

Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie
Invest Konto Student - moja znajoma posiada takie konto w tym banku, jest bardzo zadowolona. Ady założyć konto trzeba mieć tylko dowód lub legityma
Dodano: 22 marca 2010
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
opinie
Konto studenckie - Invest Konto Student, moim zdaniem to bardzo dobre rozwiązanie założyć konto w tym banku, ponieważ nie ma dużych opłat miesięcznych
Dodano: 22 marca 2010
PKO BP opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
opinie Konto Za Zero
Moim zdaniem konto to ma zarówno wiele zalet jak i wad. Pozytywna cechą jest możliwość korzystania z usług przez internet i telefon. Umożliwia to szy
Dodano: 22 marca 2010Zobacz więcej (32 opinii)
INTELIGO opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie Inteligo
Mam to konto od bardzo dawna , nie jest najtańsze , ale za to wygodne dużo bankomatów (PKO BP), opcja esemes rewelacja po każdej transakcji znasz sta
Dodano: 22 marca 2010Zobacz więcej (27 opinii)
mBank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie Rachunek eKONTO
Konto osobiste jest przeze mnie wykorzystane na maxa - kilkanaście przelewów miesięcznie,wypłaty z bankomatów, przelewy z i na konto firmowe, zapłata
Dodano: 22 marca 2010Zobacz więcej (67 opinii)
mBank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie mBIZNES konto
Prowadzę ten r-k 2 lata i jestem bardzo zadowolona. Niskie koszty przelewów, brak prow za prowadzenie r-ku, dostępność - super.
Dodano: 22 marca 2010Zobacz więcej (6 opinii)
ING Bank Śląski opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie KONTO Direct
Polecam! konto praktycznie darmowe... brak problemów z wpłatami i wypłatami. duża ilość dostępnych wpłatomatów. Zdecydowanie najlepsza oferta dla osob
Dodano: 22 marca 2010Zobacz więcej (21 opinii)
BOŚ opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie Konto VIP
K _ onto Wyjątkowe jest wyjątkowe O złotych za wszystkie przelewy krajowe N _ iezwykłe oprocentowanie do 8 procent T _ u zysk przynosi każdy gros
Dodano: 22 marca 2010Zobacz więcej (6 opinii)
Bank BPH opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie Lubię to! konto
witam posiadam konto osobiste w tym banku jako że jestem studentem cenie sobie bezpłatne prowadzenie konta przelewy internetowe i wiem że nie będę mia
Dodano: 21 marca 2010Zobacz więcej (3 opinie)
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie
Autor: Bankowiec
Bez zarzutu. Mega sprawnie i profesjonalnie.
Dodano: 21 marca 2010

Portal finansowy Sfera-Finansow.pl z pożyczkami i chwilówkami zajmujący się tematyką: pożyczki online, chwilówki na dowód, kredyty gotówkowe bez zaświadczeń, banki oraz instytucje pozabankowe, karty kredytowe, kredyty hipoteczne, kredyty na dowód.
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.