Logowanie Rejestracja
Kalkulator kredytowy oraz porównywarka kredytowa - opinie Klientów [517]

Ostatnie opinie użytkowników

mBank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie Rachunek eKONTO
Gorąco polecam ten bank. Jestem właścicielem eKonta od roku i jak do tej pory nie było żadnych problemów. Ma on przede wszystkim bardzo dużo darmow
Dodano: 24 marca 2010Zobacz więcej (67 opinii)
mBank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie Rachunek eKONTO
Od prawie trzech lat mieszkam za granicą - a mimo to stale używam konta w mBanku, gdyż jest to najwygodniejsza forma bankwości jaką sobie wyobrażam. W
Dodano: 24 marca 2010Zobacz więcej (67 opinii)
mBank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie Rachunek eKONTO
Korzystam z tego banku juz jakies 3 lata i narazie bez wiekszych zastrzezeń... Mam nadzieje ze dalej nasza współpraca bedzie sie ukladala. dobrze op
Dodano: 24 marca 2010Zobacz więcej (67 opinii)
PKO BP opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie Konto Za Zero
ja widzę sporo cech ale i wady. Jestem zadowolona z wielu możliwości jakie mi oferuje ten bank. duża liczba bankomatów za co duży plus, duża liczba
Dodano: 24 marca 2010Zobacz więcej (32 opinii)
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie
Autor: amanda1996xd opinie Kingα
Moja ciocia wzięła w tym banku kredyt i jest bardzo zadowolona ;) !
Dodano: 23 marca 2010
Toyota Bank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie Konto Click
Aktualnie jestem posiadaczem konta w banku pko, konto "graffiti", ale śmieszy i denerwuje mnie ciągłe płacenie za coś, za co w innych bank
Dodano: 23 marca 2010Zobacz więcej (8 opinii)
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie
Autor: pieczyk111 opinie Norbert
Potrzebowałem własnego konta, by szef mógł mi regularnie wpłacać moją należność. Wybrałem właśnie to konto ponieważ wydało mi się najlepsze z pośró
Dodano: 23 marca 2010
PKO BP opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
opinie Superkonto Oszczedne
Wszystko byłoby w porządku, gdyby opłaty były niższe. Placówek jest dużo w całej Polsce, ale za wszystko trzeba płacić - 2,5zł za obsługę konta, 0,5zł
Dodano: 23 marca 2010Zobacz więcej (13 opinii)
Alior Bank SA opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
opinie Konto osobiste
Konto ogólnie jest proste w obsłudze wszystko jest na swoim miejscu lecz irytuje mnie to że bank podniósł procent na lokacie nocnej tylko dla nowy
Dodano: 23 marca 2010Zobacz więcej (38 opinii)
Bank BPH opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie Lubię to! konto
Bardzo odpowiada mi dostęp do konta przez internet - system Sezam jest prosty w obsłudze i nie przypominam sobie żadnych, nawet przejściowych kłopot
Dodano: 23 marca 2010Zobacz więcej (3 opinie)

Portal finansowy Sfera-Finansow.pl z pożyczkami i chwilówkami zajmujący się tematyką: pożyczki online, chwilówki na dowód, kredyty gotówkowe bez zaświadczeń, banki oraz instytucje pozabankowe, karty kredytowe, kredyty hipoteczne, kredyty na dowód.
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.