Logowanie Rejestracja
Kalkulator kredytowy oraz porównywarka kredytowa - opinie Klientów [514]

Ostatnie opinie użytkowników

PKO BP opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Lokata terminowa
konto z lokata terminową to nabijanie ludzi w butelke
Dodano: 29 marca 2010Zobacz więcej (2 opinie)
Alior Bank SA opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie Konto osobiste
Konto osobisteAutor: Ewa
Super konto. Bez żadnych problemów. Miła obsługa telefoniczna, darmowe bankomaty wszędzie, intuicyjna obsługa internetowa. Mam tam trzy konta i przel
Dodano: 29 marca 2010Zobacz więcej (38 opinii)
Nordea Bank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
opinie Konto Nordea Spektrum
Jedno z najlepszych kont jakie posiadam, wszystko za 0 zł, karty nie mam bo mi niepotrzebna, przelewy za free, logowanie do systemu szybko i bezpie
Dodano: 29 marca 2010Zobacz więcej (7 opinii)
Bank PeKaO SA opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie Eurokonto Kieszonkowe
moze kiedys z skorzystam ztego banku
Dodano: 29 marca 2010Zobacz więcej (8 opinii)
Alior Bank SA opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie Konto osobiste
Najlepsze konto w polsce, bez dyskusji:)
Dodano: 28 marca 2010Zobacz więcej (38 opinii)
Nordea Bank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie Konto Nordea Spektrum
W Banku zostaliśmy miło i ciepło przyjęci. Obsługa konta internetowego jest funkcjonalna i łatwa w obsłudze. Opłaty związane z kontem są bardzo ni
Dodano: 28 marca 2010Zobacz więcej (7 opinii)
Credit Agricole opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie 1 Konto
Jeżeli oczekujesz od banku profesjonalizmu, dostepnośći i wygody to wlaśnie to konto jest zdecydowanie najlepsze. Polecam to konto ze względu na boga
Dodano: 28 marca 2010Zobacz więcej (3 opinie)
Bank Millennium opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie Konto Osobiste
Bardzo przyjemny, przejzysty i latwy w obsludze interfejs. Wszystkie opcje intuicyjnie posegrowane i rozmieszczone. Szybkość i niezawidność dzialan
Dodano: 28 marca 2010Zobacz więcej (1 opinia)
Bank PeKaO SA opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie Eurokonto Kieszonkowe
Witam serdecznie wszystkich internautów. Czy wahasz się wybierając konto dla siebie, która sprosta twoim oczekiwaniom? Porównujesz oferty różnych b
Dodano: 28 marca 2010Zobacz więcej (8 opinii)
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie
mam w tym banku e-konto,załatwienie kredytu gotówkowego łącznie z przelaniem pieniędzy na moje konto trwało 30 min. bez przedstawiania żadnych zaświa
Dodano: 27 marca 2010

Portal finansowy Sfera-Finansow.pl z pożyczkami i chwilówkami zajmujący się tematyką: pożyczki online, chwilówki na dowód, kredyty gotówkowe bez zaświadczeń, banki oraz instytucje pozabankowe, karty kredytowe, kredyty hipoteczne, kredyty na dowód.
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.