Logowanie Rejestracja
Kalkulator kredytowy oraz porównywarka kredytowa - opinie Klientów [513]

Ostatnie opinie użytkowników

Credit Agricole opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie Konto PROSTOoszczędzające
Bank w którym, na etapie projektowania, ktoś postawił się na miejscu klienta i postanowił zadbać o jego komfort (zarówno psychiczny jak i fizyczny)
Dodano: 2 kwietnia 2010Zobacz więcej (16 opinii)
PKO BP opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
opinie Konto Za Zero
Racja, że trzeba im płacić za wszystko co tylko się da, ale myślę, że koszt miesięcznie nie przekracza 5 zł. W zamian masz bardzo dobry i łatwy w ob
Dodano: 2 kwietnia 2010Zobacz więcej (32 opinii)
mBank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie Rachunek eKONTO
Z całego serca polecam konto w mBanku. Prowadzenie, przelewy, karta za darmo. Możliwość dostępu jedynie przez Internet i telefon w obecnej dobie nie
Dodano: 1 kwietnia 2010Zobacz więcej (67 opinii)
Alior Bank SA opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie Konto osobiste
super bank
Dodano: 1 kwietnia 2010Zobacz więcej (38 opinii)
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie
Autor: rafal6167 opinie Rafał
Jest to doskonałe konto, Umożliwja młodym ludziom którzy nie ukończyli 18 roku życia założyć własne konto. W Polsce wielu niepełnoletnich osób pracu
Dodano: 31 marca 2010
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
opinie
Autor: avan69 opinie Artur
Dobry kredyt w dobrym banku ogólnie fajnie że elastycznie można podziałać w spłatach i fajne zasady prowadzenia konta
Dodano: 31 marca 2010
mBank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie izzyKonto
PS. Zapomniałem dodać , że Mbank posiada aż 3562 bezpłatne bankomaty, takie jak : BZWBK, Cash4you, eCard, Euronet. Konto zakłada się w niedługim ok
Dodano: 30 marca 2010Zobacz więcej (26 opinii)
mBank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie izzyKonto
Posiadam konto w Mbanku i uważam że jest to bardzo dobre rozwiązanie dla osób w wieku 13-18 lat, ponieważ prowadzenie konta jest w zupełności darmow
Dodano: 30 marca 2010Zobacz więcej (26 opinii)
Bank PeKaO SA opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie Eurokonto Kieszonkowe
Eurokonto KieszonkoweAutor: Justyna9414
posiadam konto kieszonkowe jest super mogę wpłacać pieniądze kiedy zechce w każdej chwili można wyrobić sobie kartę kredytową
Dodano: 30 marca 2010Zobacz więcej (8 opinii)
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
opinie
Autor: rycho
obecnie 4.75%
Dodano: 29 marca 2010

Portal finansowy Sfera-Finansow.pl z pożyczkami i chwilówkami zajmujący się tematyką: pożyczki online, chwilówki na dowód, kredyty gotówkowe bez zaświadczeń, banki oraz instytucje pozabankowe, karty kredytowe, kredyty hipoteczne, kredyty na dowód.
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.