Logowanie Rejestracja
Kalkulator kredytowy oraz porównywarka kredytowa - opinie Klientów [512]

Ostatnie opinie użytkowników

Credit Agricole opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie Konto PROSTOoszczędzające
Bardzo dobre konto moja mama go używa. Poza tym w tym banku są mniejsze prowizje za prowadzenie konta i bardzo miła kompetentna obsługa. Polecam.
Dodano: 5 kwietnia 2010Zobacz więcej (16 opinii)
mBank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie izzyKonto
Bardzo dobre konto. Używam go od 3 lat i jeszcze mnie nigdy nie zawiodło. Rewelacyjny jest brak pobierania opłat w tak wielu czynnościach, pieniądze
Dodano: 5 kwietnia 2010Zobacz więcej (26 opinii)
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie
Autor: julka07076 opinie Julia
Moi rodzice bardzo potrzebowali kredytu na leczenie dziadka więc przeczytałam gdzieś w internecie o tym banku i im doradziłam można powiedzieć że ten
Dodano: 4 kwietnia 2010
mBank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie Rachunek eKONTO
Najlepsze konto-żadnych opłat za prowadzenie,karta za darmo.Możliwość wzięcia szybkiego kredytu.Darmowe bankomaty za które nie płacisz.Innowacyjna
Dodano: 4 kwietnia 2010Zobacz więcej (67 opinii)
mBank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie Rachunek eKONTO
Szukasz najlepszego konta z korzystną i bezpłatną ofertą ? mBank przygotował dla Ciebie cos szczególnego :) ! eKonto mimo tego że jest jednym z nielic
Dodano: 3 kwietnia 2010Zobacz więcej (67 opinii)
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
opinie
Autor: dutkon opinie Maciej
Sprytny sposób na oszczędzanie: wysokie oprocentowanie, a co ważniejsze - kapitalizowane codziennie odsetki zwolnione z podatku (do stosunkowo wyso
Dodano: 3 kwietnia 2010
mBank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie izzyKonto
Najtansze internetowe konto bankowe dla mlodziezy niepelnoletniej od 13 roku zycia. Zaden bank w chwili obecnej nie oferuje tak taniego w uzytkowaniu
Dodano: 3 kwietnia 2010Zobacz więcej (26 opinii)
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
opinie
Troszkę bieganiny z załatwianiem i podpisywaniem dokumentów-wniosków a to przez pomyłkę konsultanta coś źle wypełnione... bałagan z otwarciem konta
Dodano: 3 kwietnia 2010
eurobank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Konto Active
Obsługa online nie najlepsza. W przypadku nawet niewielkiego opóźnienia w spłacaniu pożyczki gotówkowej używają natychmiast chamskich firm windyka
Dodano: 2 kwietnia 2010Zobacz więcej (17 opinii)
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie
Autor: Perfectcoffee opinie Izabela
blemu dostałam pożyczkę w dogodnych ratach do spłaty-jestem zadowolona z tego banku :) Polecam
Dodano: 2 kwietnia 2010

Portal finansowy Sfera-Finansow.pl z pożyczkami i chwilówkami zajmujący się tematyką: pożyczki online, chwilówki na dowód, kredyty gotówkowe bez zaświadczeń, banki oraz instytucje pozabankowe, karty kredytowe, kredyty hipoteczne, kredyty na dowód.
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.