Logowanie Rejestracja
Kalkulator kredytowy oraz porównywarka kredytowa - opinie Klientów [511]

Ostatnie opinie użytkowników

Toyota Bank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Konto oszczędnościowe
Mnie tak samo w bambuko zrobili
Dodano: 7 kwietnia 2010Zobacz więcej (5 opinii)
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
opinie
Autor: Pasti opinie Jakub
Dobre kont oszczędnościowe ale wysoka KWOTA MINIMALNA
Dodano: 7 kwietnia 2010
ING Bank Śląski opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie KONTO Direct
Konto w ING założyłam ze względu na szeroką możliwość dokonywania operacji przez internet. Dodatkowo do założenia konta zachęca 0 zł za prowadzenia
Dodano: 7 kwietnia 2010Zobacz więcej (21 opinii)
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie
Autor: artryb opinie Artur
Może i są wyżej oprocentowane, może i zarobisz więcej gdzie indziej, ale nigdzie nie będziesz miał tak spokojnej głowy, nigdzie nie będziesz tak miło
Dodano: 6 kwietnia 2010
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie
Autor: pawelradlin opinie Paweł
Ja sie ciesze, i jestem zadowolony ze swoich oszczednosci
Dodano: 6 kwietnia 2010
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie
Autor: sylwia1888 opinie sylwia
Jestem zadowolona i to bardzo
Dodano: 6 kwietnia 2010
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie
Autor: initri opinie Robert
Witam Z usług Polbanku korzystam od dwóch lat. Zachęciło mnie wysokie oprocentowanie rachunku oszczędnościowego (jak na tamte czasy) Początkowo by
Dodano: 6 kwietnia 2010
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
opinie
Autor: wojteks102 opinie Wojtek
Może i gwarancja zysku, ale po za tym przelewy przez internet i różne inne sprawy są bardzo wolne w zrealizowaniu ,a po za tym trochę duża kwota minim
Dodano: 5 kwietnia 2010
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie
Autor: wojteks102 opinie Wojtek
Dokładnie oprocentowanie w czołówce ,bank dostępnym prawie wszędzie więc czemu nie ?
Dodano: 5 kwietnia 2010
mBank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie mBIZNES konto
Polecam konto firmowe w mbanku. Jest ono bezpłatne, darmowe opłaty do ZUS. Łatwe i przyjemne korzystanie. Wszystko w jednym miejscu.
Dodano: 5 kwietnia 2010Zobacz więcej (6 opinii)

Portal finansowy Sfera-Finansow.pl z pożyczkami i chwilówkami zajmujący się tematyką: pożyczki online, chwilówki na dowód, kredyty gotówkowe bez zaświadczeń, banki oraz instytucje pozabankowe, karty kredytowe, kredyty hipoteczne, kredyty na dowód.
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.