Logowanie Rejestracja
Kalkulator kredytowy oraz porównywarka kredytowa - opinie Klientów [508]

Ostatnie opinie użytkowników

Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
opinie
Autor: Musashii opinie Bartek
Moi przedmówcy podali wiele trafnych informacji na temat uzyskania kredytu w Alior Banku. Jednakże muszę rozwinąć kilka kwestii. Mieszkam w Kędzier
Dodano: 16 kwietnia 2010
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie
Autor: kowalik008 opinie Michal
Super karta piękny wygląd jest bardzo elastyczna oraz wytrzymała
Dodano: 15 kwietnia 2010
mBank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie Rachunek eKONTO
Wpadłam na pomysł chodząc po parku, żeby założyć konto w mBanku. Był to pomysł wspaniały, bo opłaty zerowe się okazały. Kurier z umową przyjechał pi
Dodano: 14 kwietnia 2010Zobacz więcej (67 opinii)
mBank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie Rachunek eKONTO
Idealny bank dla kazdego, kto nie lubi placic za utrzymanie konta. Moj glowny rachunek, gdyby nie fakt, ze nie maja ciekawych ofert lokat to nie mu
Dodano: 14 kwietnia 2010Zobacz więcej (67 opinii)
BZWBK opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie Konto < 30
Super konto: za nic nie płacę :D mam od 4lat i jestem bardzo zadowolona nie zamienię na nic innego (chyba że wiek mnie do tego zmusi) ale mam jeszc
Dodano: 14 kwietnia 2010Zobacz więcej (18 opinii)
mBank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie Rachunek eKONTO
Trzymam pieniądze w mBanku już kilka lat i w tym czasie wyrobiłem sobie o nim naprawdę dobrą opinię. Zakładałem konto, głównie po to, żeby mieć szybk
Dodano: 14 kwietnia 2010Zobacz więcej (67 opinii)
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie
Nie pierwszy raz skorzystałem z usług kredytu gotówkowego w Tym Banku i mogę śmiało powiedzieć że jestem z Niego bardzo zadowolony. Dzięki tym kred
Dodano: 14 kwietnia 2010
Credit Agricole opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie Konto PROSTOoszczędzające
Mam to konto od kilku lat i jestem zadowolony z poziomu usługi ale przydałaby się mniejsza opłata za prowadzenie tego konta.
Dodano: 13 kwietnia 2010Zobacz więcej (16 opinii)
mBank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie izzyKonto
Mam konto od pół roku i uważam że jest to świetne konto zero opłat, wiele bankomatów. Wcześniej miałem konto Graffiti w PKO i muszę przyznać że izzy k
Dodano: 12 kwietnia 2010Zobacz więcej (26 opinii)
mBank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie Rachunek eKONTO
Ubezpieczenie karty bardzo tanie, miła obsługa, zerowe koszty prowadzenia konta. czego chcieć więcej? polecam każdemu
Dodano: 12 kwietnia 2010Zobacz więcej (67 opinii)

Portal finansowy Sfera-Finansow.pl z pożyczkami i chwilówkami zajmujący się tematyką: pożyczki online, chwilówki na dowód, kredyty gotówkowe bez zaświadczeń, banki oraz instytucje pozabankowe, karty kredytowe, kredyty hipoteczne, kredyty na dowód.
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.