Logowanie Rejestracja
Kalkulator kredytowy oraz porównywarka kredytowa - opinie Klientów [507]

Ostatnie opinie użytkowników

Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
opinie
Autor: wizu
W polbanku trzymam oszczędności których nie ruszam. W Deutsche Danku mam konto ROR darmowe a w HSBC mam firmowe -- tez darmowe. Jednak zmierzam do te
Dodano: 20 kwietnia 2010
Bank Millennium opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie Konto Osobiste Student
Posiadam konto student w Banku Millenium już 5 lat i jestem z niego niezwykle zadowolona. Korzystne oferty np. darmowa karta kredytowa przez 12 m-cy,
Dodano: 20 kwietnia 2010Zobacz więcej (2 opinie)
ING Bank Śląski opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie KONTO Direct
Niby przez internet jest darmowe, ale jakakolwiek akcja w placowce banku kosztuje slono. Nawet wplata gotowki na wlasne konto.
Dodano: 19 kwietnia 2010Zobacz więcej (21 opinii)
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie
Autor: Bankier147 opinie Mateusz
Po zapoznaniu się z oferetą banku uwarzam że jest to nbajlepszy bank i utwierdzam się w przekonaniu że warto jest w nim założyć konto
Dodano: 19 kwietnia 2010
mBank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie Rachunek eKONTO
Najlepsze konto, żadnych opłat za prowadzenie, karta za darmo. Darmowe bankomaty za które nie płacisz.Innowacyjna forma wpłat we w płatomacie. Prost
Dodano: 19 kwietnia 2010Zobacz więcej (67 opinii)
Credit Agricole opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie Konto PROSTOoszczędzające PLUS
Korzystam z niego od kilku lat (do niedawna pod inna nazwą). Regularne wpływy i obsługa konta przez internet zapewniają, że koszty prowadzenia są zero
Dodano: 18 kwietnia 2010Zobacz więcej (11 opinii)
Bank BPH opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie Lubię to! konto
Bardzo dużo można powiedzieć o tym banku . Jedną z większych zalet jest to , iż studenci mogą cieszyć się darmowym prowadzeniem konta . Konto sezam
Dodano: 18 kwietnia 2010Zobacz więcej (3 opinie)
INTELIGO opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie Inteligo
z tego konta morzna łatwo i szybko korzystac jest latwe w obsłudze i polecam go wielu ludzom kturzy nie wiedzom co traco ze kozystajom z inych kont i
Dodano: 18 kwietnia 2010Zobacz więcej (27 opinii)
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie
Autor: Roschny opinie Rafał
To super konto które umożliwi młodym ludziom prowadzić konto, sam jestem młody dlatego bardzo mi sie podoba pomysł. Większość osób w moim wieku chc
Dodano: 17 kwietnia 2010
INTELIGO opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie Inteligo
Bardzo profesjonalne i pomocne biuro obsługi, łatwy dostęp do pieniędzy poprzez bogatą sieć bankomatów PKO BP [pomijając częste kolejki przed nimi, or
Dodano: 16 kwietnia 2010Zobacz więcej (27 opinii)

Portal finansowy Sfera-Finansow.pl z pożyczkami i chwilówkami zajmujący się tematyką: pożyczki online, chwilówki na dowód, kredyty gotówkowe bez zaświadczeń, banki oraz instytucje pozabankowe, karty kredytowe, kredyty hipoteczne, kredyty na dowód.
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.