Logowanie Rejestracja
Kalkulator kredytowy oraz porównywarka kredytowa - opinie Klientów [506]

Ostatnie opinie użytkowników

Bank Millennium opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie Konto Biznes Start
bardzo łatwe konto w prowadzeniu, intuicyjnie przechodzimy po kolejnych etapach operacji. Wygoda korzystania prez Internet, jak również duża liczba
Dodano: 24 kwietnia 2010Zobacz więcej (7 opinii)
BZWBK opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie Konto < 30
gorąco polecam. Brak kosztów za prowadzenie tanie przelewy dobre zabezpieczenie
Dodano: 23 kwietnia 2010Zobacz więcej (18 opinii)
Deutsche Bank Polska S.A. opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie dbNET
Bardzo wygodne raty wysokie kredyty po prostu super
Dodano: 23 kwietnia 2010Zobacz więcej (23 opinii)
Credit Agricole opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie Konto PROSTOoszczędzające
Polecam ten bank każdemu, w prawdzie płace za prowadzenie konta, ale mam przelewy za darmo i dobre zabezpieczenie przed wejściem do konta interneto
Dodano: 23 kwietnia 2010Zobacz więcej (16 opinii)
Deutsche Bank Polska S.A. opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie dbNET
Pozytywna ocena bardzo łatwe założenie konta, dostęp do dużej ilości bankomatów na świecie. Profesjonalna obsługa.
Dodano: 22 kwietnia 2010Zobacz więcej (23 opinii)
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie
Autor: targus1982 opinie Tobiasz
czasami wystarczy tak niewiele żeby odmienić czyjeś życie... kilka chwil w banku i całe moje finansowe życie zmieniło sie na lepsze . ....i na dodate
Dodano: 22 kwietnia 2010
BZWBK opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie Konto < 30
Konto ze spokojnym sumieniem mogę polecić. Jest bezpłatne (rzeczywiście, bez ukrytych opłat) do 30-tego roku życia. Obsługa przez internet bezprobl
Dodano: 21 kwietnia 2010Zobacz więcej (18 opinii)
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie
Autor: ajacor opinie Jacek
Gdy ma się jakąś kartę z polbanku, można samemu wpłacać pieniądze do bankomatu i te środki mamy odrazu na rachunku, nie ważne czy to karta kredytowa
Dodano: 21 kwietnia 2010
INTELIGO opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie Inteligo
Konto inteligo ma jedna super opcje: ich karta debetowa traktowana w necie jest jak kredytowa, takze mozna nia placic przez intenret i to jest super
Dodano: 20 kwietnia 2010Zobacz więcej (27 opinii)
Credit Agricole opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie Konto PROSTOoszczędzające PLUS
Witam. Ja zmieniałam konta, banki jak rękawiczki. Aż wreszcie trafiłam do Lukasa i jestem w nim od 3 lat. Mile zaskoczona. Opłaty prawie żadne, obsłu
Dodano: 20 kwietnia 2010Zobacz więcej (11 opinii)

Portal finansowy Sfera-Finansow.pl z pożyczkami i chwilówkami zajmujący się tematyką: pożyczki online, chwilówki na dowód, kredyty gotówkowe bez zaświadczeń, banki oraz instytucje pozabankowe, karty kredytowe, kredyty hipoteczne, kredyty na dowód.
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.