Logowanie Rejestracja
Kalkulator kredytowy oraz porównywarka kredytowa - opinie Klientów [504]

Ostatnie opinie użytkowników

Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie
MOJA BABCIA OD KIEDY ZMARŁ DZIADEK NOTORYCZNIE BIERZE W EUROBANKU KREDYTY I JEST NA MAXA ZADOWOLONA!!! Ps. już zaczynam się bać czy ona się czasem
Dodano: 5 maja 2010
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie
Kredyty w Lukas Bank działają na ogół ok, ale kiedy nastąpi śmierć kredytobiorcy, a kredyt jest ubezpieczony od chorób i w dodatku na przez nich po
Dodano: 5 maja 2010
ING Bank Śląski opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie KONTO Direct
Uważam, że Direct konto jest najlepsze dla ludzi takich jak ja! czyli w pełni korzystających z internetu oraz opcji bezgotówkowej! Jeśli ktoś wybier
Dodano: 5 maja 2010Zobacz więcej (21 opinii)
Alior Bank SA opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie Konto zakupowe
Każdy zakupoholik doceni 1% cashback, który może przeznaczyć na kolejne zakupy.
Dodano: 5 maja 2010Zobacz więcej (5 opinii)
Bank PeKaO SA opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie Eurokonto Intro
To jest coś pięknego należeć do banku PEKAO SA,niskie oprocentowanie i wogóle wszysto wygonie i sprawnie
Dodano: 5 maja 2010Zobacz więcej (5 opinii)
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie
Autor: aandzia100 opinie Anna
Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z firmą ING,kiedy mam jakieś pytanie szybko otrzymuję odpowiedż drogą emailową.Nigdy żadnych kolejek. Konto in
Dodano: 4 maja 2010
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie
Autor: trinambeo opinie Piotr
Jeśli bym miał komuś polecać ten produkt z całą rozwagą biorąc w 100% odpowiedzialności za każde słowo mogę powiedzieć że rzetelność dokładność i pó
Dodano: 4 maja 2010
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
opinie
Autor: Peter71 opinie Piotr
Dla mnie jak zapewne dla wszystkich zaletą korzystania z kart kredytowych jest wydawanie pieniędzy banku, a nie własnych. Posiadając kartę mogę kupić
Dodano: 3 maja 2010
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
opinie
Autor: michal2712 opinie Michał
Witam, Wszystko ok kredyt przyznany szybko, gorzej z formalnosciami, cały czas cos Bank chciał, personel do zwolnienia, mało zaangarzowania.
Dodano: 3 maja 2010
mBank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie Rachunek eKONTO
mBank swoją ofertą konta eKONTO wyznacza nowe standardy kont osobistych. Już w momencie zakładania konta trafiamy na możliwość założenia konta prze
Dodano: 2 maja 2010Zobacz więcej (67 opinii)

Portal finansowy Sfera-Finansow.pl z pożyczkami i chwilówkami zajmujący się tematyką: pożyczki online, chwilówki na dowód, kredyty gotówkowe bez zaświadczeń, banki oraz instytucje pozabankowe, karty kredytowe, kredyty hipoteczne, kredyty na dowód.
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.