Logowanie Rejestracja
Kalkulator kredytowy oraz porównywarka kredytowa - opinie Klientów [502]

Ostatnie opinie użytkowników

Bank Millennium opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie Konto Osobiste Premium
Konto Premium mam już od kilku lat i jestem niezmiennie zadowolony. Pomijając zerowe oprocentowanie, co nie jest akurat niczym nienormalnym konto o
Dodano: 11 maja 2010Zobacz więcej (3 opinie)
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie
Autor: natalucha12 opinie natalia
Moim zdaniem taka karta wiele ułatwia.Osobiscie jestem za granicą i wiem jak wiele moze pomóc taka karta:)
Dodano: 10 maja 2010
Bank Pocztowy opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie Lokata internetowa
Rzeczywiście lokaty internetowe są bardzo dobrymi sprawami. Sam korzystam z jednej z nich i jestem bardzo zadowolony ;)
Dodano: 10 maja 2010Zobacz więcej (4 opinie)
Bank Pocztowy opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie Lokata internetowa
bardzo mi pasuje taka lokata , jestem zadowolona
Dodano: 10 maja 2010Zobacz więcej (4 opinie)
mBank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
opinie Rachunek eKONTO
Nie posiadam dużej wiedzy o kontach i bankowości bo nigdy się tym nie interesowałem. Gdy nadszedł czas, w którym musiałem zająć się tematem byłem zde
Dodano: 9 maja 2010Zobacz więcej (67 opinii)
mBank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie izzyKonto
Wygoda użytkowania, szybkość, przejrzystość, banalna obsługa przez internet, brak opłat, prostota założenia konta i mnóstwo dostępnych bankomatów,
Dodano: 9 maja 2010Zobacz więcej (26 opinii)
mBank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie izzyKonto
Własne konto w banku to dla młodych osób coś, co sprawia, że czują się doroślej i poważniej. Karta płatnicza wystająca znacząco z portfela - to dopier
Dodano: 9 maja 2010Zobacz więcej (26 opinii)
mBank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie Rachunek eKONTO
Mam 2 konta: mBank i Inteligo. Używam tylko mBanku i zastanawiam się, dlaczego jeszcze nie zamknęłam Inteligo. Najłatwiej będzie jak zrobię zestaw
Dodano: 8 maja 2010Zobacz więcej (67 opinii)
Deutsche Bank Polska S.A. opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie dbNET
Konto zakładane przez Internet – kurier przyjechał do mnie w prędkością światła, kazał mi spokojnie usiąść, przeczytać wszystko dokładnie zanim po
Dodano: 8 maja 2010Zobacz więcej (23 opinii)
PKO BP opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie Konto Pogodne
"Cenisz niezależność i wygodę? Ty decydujesz, kiedy i jak wydajesz swoje pieniądze." To zdanie zaczerpnięte wprost z ulotki informacyjnej
Dodano: 7 maja 2010Zobacz więcej (5 opinii)

Portal finansowy Sfera-Finansow.pl z pożyczkami i chwilówkami zajmujący się tematyką: pożyczki online, chwilówki na dowód, kredyty gotówkowe bez zaświadczeń, banki oraz instytucje pozabankowe, karty kredytowe, kredyty hipoteczne, kredyty na dowód.
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.