Logowanie Rejestracja
Kalkulator kredytowy oraz porównywarka kredytowa - opinie Klientów [500]

Ostatnie opinie użytkowników

mBank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie izzyKonto
izzyKonto w mBanku to moje pierwsze konto bankowe - jestem licealistą i od dawna marzyłem o tym, aby zamiast ciągłego marnotrawienia gotówki zacząć na
Dodano: 15 maja 2010Zobacz więcej (26 opinii)
mBank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie Rachunek eKONTO
Idealny bank tylko go chwalić mój rachunek jest zawsze piękny bo bank jest wszystkiego wart.
Dodano: 15 maja 2010Zobacz więcej (67 opinii)
BZWBK opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Konto na Obcasach
Bank posiada jeszcze jeden rodzaj konta który nie jest zamieszczony w Finansosferze a chciałabym przestrzec młodych ludzi przed zakładaniem tego kon
Dodano: 15 maja 2010Zobacz więcej (1 opinia)
mBank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie Rachunek eKONTO
Ludzie to jest najlepsze konto na świecie. Idealne rozwiązanie dla tych którzy lubią wygodę i gwarancję że pieniądze są bezpieczne i przelew dotrze n
Dodano: 15 maja 2010Zobacz więcej (67 opinii)
mBank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie Rachunek eKONTO
Konto jest zajebiste i nigdy nie miałam lepszego.To może ja napiszę dlaczego: 1) Założenie konta trwało kilka chwil.Przy kawce i serialu,w domu własn
Dodano: 15 maja 2010Zobacz więcej (67 opinii)
BOŚ opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie Konto VIP
nie mam jeszcze konta tutaj ale na pewno założę gdy wrócę do kraju
Dodano: 15 maja 2010Zobacz więcej (6 opinii)
ING Bank Śląski opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie KONTO Komfort
Konto osobiste Komfort jest bardzo wspaniałe poniewaz szybko można załatwić sprawy przez dostep mobilny oraz w placówce bo klient jest bardzo wyma
Dodano: 14 maja 2010Zobacz więcej (6 opinii)
mBank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie izzyKonto
Moi drodzy, często ludzie w młodym wieku, przed liceum, wyrażają chęć pracy i uzbierania wystarczającej sumki na dane dobro materialne. Ja też taki by
Dodano: 14 maja 2010Zobacz więcej (26 opinii)
ING Bank Śląski opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
opinie Konto DIRECT dla firm
Polecam, ALE w połaczeniu z innymi usługami: - przelewy między kontami FREE - konta (oszczędnościowe, osobiste firmowe) FREE - Uwaga !!! puszczamy
Dodano: 14 maja 2010Zobacz więcej (2 opinie)
Bank PeKaO SA opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie Eurokonto Optymalne
Konto jest jak wentyl bezpieczeństwa, nie zawodzi w trudnych sytuacjach i stanowi godnego zaufania partnera, który jak przyjaciel jest potrzebny w n
Dodano: 14 maja 2010Zobacz więcej (1 opinia)

Portal finansowy Sfera-Finansow.pl z pożyczkami i chwilówkami zajmujący się tematyką: pożyczki online, chwilówki na dowód, kredyty gotówkowe bez zaświadczeń, banki oraz instytucje pozabankowe, karty kredytowe, kredyty hipoteczne, kredyty na dowód.
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.