Logowanie Rejestracja
Kalkulator kredytowy oraz porównywarka kredytowa - opinie Klientów [497]

Ostatnie opinie użytkowników

eurobank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
opinie Rachunek oszczędnościowy PROgres
Też wolę oszczędzać na lokacie. Nie wiem czy z rozpędu nie wydałbym za dużo kasy. A tak mam bezpiecznie ulokowane. No i w zależności na jak długi czas
Dodano: 27 lipca 2010Zobacz więcej (19 opinii)
Bank PeKaO SA opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Eurokonto Net
Eurokonto NetAutor: Kasia
Nie polecam wszystko jest tak zawiłe, aby wiecej kasy z Ciebie wyciagnac
Dodano: 25 lipca 2010Zobacz więcej (9 opinii)
eurobank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
opinie Rachunek oszczędnościowy PROgres
ja tam jak mam oszczedzac to wole jednak lokate, taki konto kusi do wyplat
Dodano: 25 lipca 2010Zobacz więcej (19 opinii)
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie
Autor: Marta
Korzystam z ich usług od momentu kiedy tylko wystartowali ze swoją ofertą bankową. Polecam wszystkim. Miła obsługa, fachowa pomoc, pełen profesjona
Dodano: 20 lipca 2010
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
opinie
Autor: DOROTHYReyes30
Houses are quite expensive and not everybody is able to buy it. But, business loans are invented to help different people in such kind of situations.
Dodano: 19 lipca 2010
eurobank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
opinie Rachunek oszczędnościowy PROgres
bedzie jeszcze leciało w dół oprocentowanie ....
Dodano: 14 lipca 2010Zobacz więcej (19 opinii)
Alior Bank SA opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie Alior Bank SA
mam tu konto i jestem zadowolona, fajne.
Dodano: 12 lipca 2010
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie
Autor: Dziobak
Witam. Mam w tym banku konto od 4 lat i jestem bardzo zadowolony :)
Dodano: 11 lipca 2010
Alior Bank SA opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Konto zakupowe
Konto zakupoweAutor: Dziobak
A ja uważam, że wadą konta w Alior Banku jest wprowadzenie od 10 stycznia opłat za jego prowadzenie!
Dodano: 11 lipca 2010Zobacz więcej (5 opinii)
Alior Bank SA opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Konto zakupowe
Konto zakupoweAutor: Antysymapatyk
Odradzam konta w tym banku. Złożyłem reklamacje na pracownika banku, który nabijał się ze mnie w dniu 7 maja 2010r.. Do dziś brak odpowiedzi, chocia
Dodano: 9 lipca 2010Zobacz więcej (5 opinii)

Portal finansowy Sfera-Finansow.pl z pożyczkami i chwilówkami zajmujący się tematyką: pożyczki online, chwilówki na dowód, kredyty gotówkowe bez zaświadczeń, banki oraz instytucje pozabankowe, karty kredytowe, kredyty hipoteczne, kredyty na dowód.
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.