Logowanie Rejestracja
Kalkulator kredytowy oraz porównywarka kredytowa - opinie Klientów [495]

Ostatnie opinie użytkowników

Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie
Autor: Rafal_Tomkowicz opinie Dominik
Idealna karta dla miłośników białego szaleństwa na dwóch deskach ;] ... za grafikę piątka. Do tego niskie opłaty i najdłuższy okres grace period to
Dodano: 19 sierpnia 2010
Alior Bank SA opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie Konto osobiste
Konto osobisteAutor: popaj
Ja mam u nich konto od samego początku i jestem zadowolony we wszystkich bankomatach kaska za darmo ,teraz nie obchodzi mnie gdzie wybieram pieniąd
Dodano: 19 sierpnia 2010Zobacz więcej (38 opinii)
Alior Bank SA opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie Konto osobiste
Konto osobisteAutor: Pierdzioszek
Mam tu konto od 3.09 i jak do tej pory zadnych problemow. W oddziale jestem od czasu do czasu, w sumie w 2 roznych i obsluga na prawde fajna. czasem
Dodano: 19 sierpnia 2010Zobacz więcej (38 opinii)
Deutsche Bank Polska S.A. opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie dbNET
dbNETAutor: ŁG
założyłem konto 06,08,2010 jak do tej pory nie doczekałem się kuriera ;(
Dodano: 18 sierpnia 2010Zobacz więcej (23 opinii)
Bank PeKaO SA opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie Eurokonto Net
Eurokonto NetAutor: Rafał
Owszem limity przelewów są ale takie jakie sobie ustawimy. Nie jest prawdą że nie można ich zmienić przez internet. Dla mnie to konto jest idealne.
Dodano: 17 sierpnia 2010Zobacz więcej (9 opinii)
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
opinie
Autor: Halny
Szkoda że obniżyli oprocentowanie to chyba już początek tego zjawiska na tym koncie oszczędnościowym powoli trzeba będzie szukać lepszej oferty a s
Dodano: 15 sierpnia 2010
PKO BP opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie Konto Za Zero
Konto Za ZeroAutor: Justyna
Jedno z lepszych kont na rynku. Prosta obsługa konta internetowego, duża sieć oddziałów i bankomatów własnych banku.Cena porównywalna z innymi bankami
Dodano: 13 sierpnia 2010Zobacz więcej (32 opinii)
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie
Autor: Jóźwa
W poscie piszesz: "W internecie nie ma dostępu do opisu bieżących operacji wykonanych kartą (sic!), a jedynie do ostatniego wyciągu, więc jeśli
Dodano: 11 sierpnia 2010
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie
Autor: Renata
Brałam kredyt w lutym tego roku. Załatwienie formalności zajęło mi naprawdę mało czasu. Doradca pomógł przy każdym etapie wniosku - POLECAM
Dodano: 2 sierpnia 2010
Deutsche Bank Polska S.A. opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie dbNET
dbNETAutor: erni
przelewy między rachunkami nie są realizowane w trybie rzeczywistym tylko trzeba czekać, brak haseł smsowych, obsługa telefoniczna spycha odpowiedz
Dodano: 1 sierpnia 2010Zobacz więcej (23 opinii)

Portal finansowy Sfera-Finansow.pl z pożyczkami i chwilówkami zajmujący się tematyką: pożyczki online, chwilówki na dowód, kredyty gotówkowe bez zaświadczeń, banki oraz instytucje pozabankowe, karty kredytowe, kredyty hipoteczne, kredyty na dowód.
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.