Logowanie Rejestracja
Kalkulator kredytowy oraz porównywarka kredytowa - opinie Klientów [493]

Ostatnie opinie użytkowników

INTELIGO opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
opinie INTELIGO
INTELIGOAutor: NIKKILynch20
Some time ago, I did need to buy a good car for my firm but I didn't earn enough cash and couldn't buy anything. Thank God my mate adviced
Dodano: 16 września 2010
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie
Autor: Bogusław
Zalazłem w internecie tak wiele negatywnych opinii że aż strach nie będę się rozpisywał ale na pewno nie skorzystam z usług Polbanku nawet gdyby d
Dodano: 15 września 2010
INTELIGO opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Inteligo
InteligoAutor: INFERNO
Konto Inteligo posiadam od lipca 2001 . Po tym okresie mogę stwierdzić iż niewątpliwie ma swoje plusy ale ilość ich jest znacznie mniejsza od minus
Dodano: 13 września 2010Zobacz więcej (27 opinii)
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie
Autor: Mika
Korzystam z oferty Banku Aig od kilku lat, Trzymam u nich trochę oszczędności. Maja naprawde bardzo dobrą ofertę i dodatkowo bardzo łatwy dostęp do u
Dodano: 12 września 2010
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie
Autor: Żak
Karta ratuje życie , gdy student w potrzebie. Mam, używam zawsze pod koniec miesiąca. Warto mieć takie coś , co pozwala przetrwać ciężkie dni bez got
Dodano: 12 września 2010
Invest Bank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
opinie Invest Bank
Invest BankAutor: FrenchTAMMI18
If you're in a not good position and have no cash to move out from that, you will require to take the loan. Just because it would help you def
Dodano: 5 września 2010
HSBC Bank Polska SA opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
opinie HSBC Bank Polska SA
HSBC Bank Polska SAAutor: CharityCASE29
Some time before, I needed to buy a car for my business but I didn't earn enough cash and couldn't buy something. Thank heaven my friend
Dodano: 4 września 2010
Credit Agricole opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie Konto PROSTOoszczędzające PLUS
Ja w Lukasie mam e-konto od 10 lat. Mogę powiedzieć ze jestem pozytywnie zaskoczony. Opłata za token 0zł , opłata za konto 0zł, za e-przelew 0zł . Jed
Dodano: 4 września 2010Zobacz więcej (11 opinii)
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie
Autor: maczy
Nikomu nie polecam. Jakiekolwiek formy LOKAT czy oszczędzania w tym banku mijają się z celem. Konkurencja daje 100% więcej, niż PEKAO SA!.
Dodano: 1 września 2010
Bank BPH opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie Sezam Menadżer
Sezam MenadżerAutor: olek
mam w bph konto firmowe od roku i moge polecić każdemu kto rozpoczyna swoją działalność! niskie opłaty dla firm
Dodano: 31 sierpnia 2010Zobacz więcej (1 opinia)

Portal finansowy Sfera-Finansow.pl z pożyczkami i chwilówkami zajmujący się tematyką: pożyczki online, chwilówki na dowód, kredyty gotówkowe bez zaświadczeń, banki oraz instytucje pozabankowe, karty kredytowe, kredyty hipoteczne, kredyty na dowód.
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.