Logowanie Rejestracja
Kalkulator kredytowy oraz porównywarka kredytowa - opinie Klientów [492]

Ostatnie opinie użytkowników

Sygma Bank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Sygma Bank
Sygma BankAutor: nina
Całkowicie zgadzam się z powyższą opinią - z żadną instytucją w życiu nie miałam tylu problemów. Polecam lekturę opinii o tym banku na Money.pl Ws
Dodano: 11 października 2010
Bank Pocztowy opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie Konto Standard
Konto StandardAutor: Pawel
bardzo dobry bank
Dodano: 9 października 2010Zobacz więcej (3 opinie)
Raiffeisen Polbank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Raiffeisen Polbank
Raiffeisen PolbankAutor: Marek1
MIałem ostatnio przygodę z tym sławetnym bankiem. Straciłem troche czasu i stwierdziłem że poziom wiedzy pracowników tego banku to jakaś masakra. I
Dodano: 6 października 2010
Bank PeKaO SA opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Eurokonto Net
Eurokonto NetAutor: pfff
pobieraja peowizje nie wiem czemu! i opłaty za wyplate gotowki z ich placówki !
Dodano: 5 października 2010Zobacz więcej (9 opinii)
PKO BP opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie MasterCard PKO VITAY
okey
Dodano: 27 września 2010Zobacz więcej (4 opinie)
Bank BPH opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie Dopasowane konto
Dopasowane kontoAutor: tomasz
Najpierw odpowiem adiunktowi: nie rozumiem jego problemów. Ja od lat działam na firefoxie i nie mam problemów z obsługa konta bph. Być może adiunkt
Dodano: 24 września 2010Zobacz więcej (3 opinie)
Sygma Bank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Sygma Bank
Sygma BankAutor: 11ouk
NAPEWNO NIE POLECAM !!! ŻALĄ SIĘ W SKLEPIE KLIENCI SAM NIM JESTEM I CO MNIE SPOTKAŁO SYGMA BANK ZDZIERA Z KLIENTÓW!!! OPINIA KLIENTA CZYLI MOJA. Pier
Dodano: 21 września 2010
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie
Autor: Zadowolony
Myślę że to jedna z najlepszych ofert na rynku. Konto które daje duże oprocentowanie 5% (bez belki) w zamian za bezpłatne prowadzenie. Do tego może
Dodano: 17 września 2010
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie
Autor: firmas
Od kilku miesięcy korzystam z oferty tego banku i przyznam że jestem mile rozczarowana. Usł internetowa działa dobrze a produkty mają świetne. No i
Dodano: 16 września 2010
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie
Autor: grzegorz b.
nie radze wziołem rok temu 14 tyś zł po roku spłacania ponad 480 zł zadałem pytanie o kapitał do spłaty otrzymałem odpowiedź iż pozostało mi 13 tyś.
Dodano: 16 września 2010

Portal finansowy Sfera-Finansow.pl z pożyczkami i chwilówkami zajmujący się tematyką: pożyczki online, chwilówki na dowód, kredyty gotówkowe bez zaświadczeń, banki oraz instytucje pozabankowe, karty kredytowe, kredyty hipoteczne, kredyty na dowód.
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.