Logowanie Rejestracja
Kalkulator kredytowy oraz porównywarka kredytowa - opinie Klientów [491]

Ostatnie opinie użytkowników

mBank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie Rachunek eKONTO
Rachunek eKONTOAutor: Andrzej
Bezpłatność, dobry kontakt przez mLinię a zwłaszcza chat. Polecam.
Dodano: 3 listopada 2010Zobacz więcej (67 opinii)
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie
Autor: Andrzej
Getin Online byłby całkiem dobry, jednak jest poważny kłopot z infolinią, nie można się połączyć jak również wysyłając zgłoszenie przez internet. Zami
Dodano: 3 listopada 2010
PKO BP opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie PKO BP
PKO BPAutor: koszmarek
Mam pytanie i zażalenie w jednym !!! Czy jest ktoś jeszcze komu pko podkrada pieniądze za opłatę informacyjną?? co to kurde jest żadne informacje m
Dodano: 28 października 2010
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
opinie
Autor: mia1
Ja pragnę tylko dodać od siebie, że żeby założyć konto mocno oszczędzające należy założyć w polbanku zwykłe konto, które kosztuje 3 zł miesięcznie i d
Dodano: 28 października 2010
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie
Autor: Larson
Sam sprawdź, getinonline.pl, chyba jak na razie jedna z najlepszych ofert konta i lokat, wszystko za FREE i jeszcze Ci płacą :-)
Dodano: 24 października 2010
Sygma Bank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
opinie Sygma Bank
Sygma BankAutor: Ethan
Trzeba po prostu spłacać raty w teminie i nie będzie problemów - proste jak budowa cepa.
Dodano: 23 października 2010
Sygma Bank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Sygma Bank
Sygma BankAutor: olka
porażka nie bank!jak coś takiego może funkcjonować na rynku-czy nikt nie kontroluje jak są oszukiwani ludzie,nie mozna się dodzwonic,żadnej placów
Dodano: 21 października 2010
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie
Autor: zenek47
Jestem klientem Polbanku od ponad roku.Mam więc prawo do oceny.Sądzę,że jest to bank dla cierpliwych.Prawie wszystkie procedury w placówkach trwają
Dodano: 19 października 2010
mBank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie Rachunek eKONTO
Rachunek eKONTOAutor: kjbr
eKonto posiadam od wiosny 2001 i cały czas korzystam z niego nie tylko w Polsce ale również za granicą (Korea Płd., Egipt), brak opłat, serwis inter
Dodano: 18 października 2010Zobacz więcej (67 opinii)
BNP Paribas Bank Polska SA opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie Pakiet L
Pakiet LAutor: Darek W.
Posiadam konto z pakietem L w BNP. Bardzo polecam ten bank, w szczególności osobą ubiegającym się o kredyty gotówkowe. Miła obsługa, a przy tym czu
Dodano: 12 października 2010Zobacz więcej (1 opinia)

Portal finansowy Sfera-Finansow.pl z pożyczkami i chwilówkami zajmujący się tematyką: pożyczki online, chwilówki na dowód, kredyty gotówkowe bez zaświadczeń, banki oraz instytucje pozabankowe, karty kredytowe, kredyty hipoteczne, kredyty na dowód.
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.