Logowanie Rejestracja
Kalkulator kredytowy oraz porównywarka kredytowa - opinie Klientów [490]

Ostatnie opinie użytkowników

Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
opinie
Autor: Justyna Goławska
- prowadzenie rachunku do konta oszczędnościowego- 6 zł/mc - bankowość internetowa dla firm- koszmar!- zrobienie przelewu zajęło mi ok. 3 godziny..
Dodano: 11 stycznia 2011
PKO BP opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie Złote Bez Granic
Złote Bez GranicAutor: Bodek
Mają jedne z najniżej oprocentowanych kredytów i to jest niezastąpione.
Dodano: 16 grudnia 2010Zobacz więcej (14 opinii)
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie
Autor: Rafał
szybko, profesjonalnie, miła obsługa. Bardzo dobra oferta tego kredytu skłoniła mnie do skorzystania z niej. polecam wszystkim
Dodano: 6 grudnia 2010
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie
Autor: Jaro
do tej pory byłem zadowolony z usług tego banku i śmiało mogę ich polecać. Mam nadzieję, iż przejęcie przez Getin nie spowoduje pogorszenia jakości
Dodano: 6 grudnia 2010
Bank Pocztowy opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Bank Pocztowy
niestety panie obsługujące klientów tego banku nie przeskoczyły jeszcze do epoki kapitalizmu i dbania o klienta. korzystając z usług tej instytucji
Dodano: 30 listopada 2010
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
opinie
Autor: tex
Tytuł to 'prawie' bo 'prawie' dostałem kredyt w tym banku. Miałem już podpisaną umowę, ale w międzyczasie zmienił się kurs fra
Dodano: 30 listopada 2010
Credit Agricole opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie FURORA
FURORAAutor: marek
Furora to pierwsza karta kredytowa, którą sobie założyłem. Przyznam, że byłem względem niej sceptyczny, ale ostatecznie przekonałem się do tego typu
Dodano: 30 listopada 2010Zobacz więcej (5 opinii)
Deutsche Bank Polska S.A. opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie dbNET
dbNETAutor: snorek
super konto, a przelew w czasie rzeczywistym (sorbnet) mozesz wykonac za dodatkowa oplata na konto jakiegokolwiek banku na swiecie.
Dodano: 9 listopada 2010Zobacz więcej (23 opinii)
Bank PeKaO SA opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
opinie Eurokonto Net
Eurokonto NetAutor: aga
mam już dość tylko kase ciągną od nas - co chwile mi z konta ubywa - 5, 10 a dzisiaj 20 !! w najbliższym czasie pożegnam sie z pekao raz na zawsze
Dodano: 8 listopada 2010Zobacz więcej (9 opinii)
MultiBank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie MultiBank
MultiBankAutor: Mariusz
nie zgodzę się z opiniami , moim zdaniem w tym banku ręka rękę myje kierownik kryje dyr a dyr kierownika itp.większość ludzi ma tam prace przez zna
Dodano: 5 listopada 2010

Portal finansowy Sfera-Finansow.pl z pożyczkami i chwilówkami zajmujący się tematyką: pożyczki online, chwilówki na dowód, kredyty gotówkowe bez zaświadczeń, banki oraz instytucje pozabankowe, karty kredytowe, kredyty hipoteczne, kredyty na dowód.
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.