Logowanie Rejestracja
Kalkulator kredytowy oraz porównywarka kredytowa - opinie Klientów [49]

Ostatnie opinie użytkowników

Raiffeisen Polbank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
opinie Raiffeisen Polbank
Raiffeisen PolbankAutor: Andrzejek
Kto posiada w Raiffeisen kredyt z oprocentowaniem zmiennym,zaleznym od kwoty wykorzystywanego kredytu tzw.kredyt odnawialny ew.kredyt bezpieczny,gdzie
Dodano: 2 marca 2016
Alior Bank SA opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
opinie Alior Bank SA
Alior Bank SAAutor: Trzepiący Czech
Ahoj polska ładne mace te banki ale ne wem cego to u was knedliczków i piwa ne dają w bankach ? A no kiepsko to z kulturą u was kiepsko taki czeski
Dodano: 2 marca 2016
Getin Noble Bank SA opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie Getin Noble Bank SA
Namawiam do obczajenia karty Getin Up, dają bonusy i fajną aplikację. Nowocześnie i wygodnie.
Dodano: 1 marca 2016
Getin Noble Bank SA opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie Getin Noble Bank SA
Nie psioczcie na banki skoro z nich korzystacie. chyba lepiej jednak wziąć kredyt np. mieszkaniowy i płacić bankowi niż nabijać kabzę wynajmującym; pr
Dodano: 1 marca 2016
Sygma Bank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Sygma Bank
Sygma BankAutor: Klient
Markowym przedmiotem jest -wyciąganie od klienta kasy ,na co dużo ludzi łapie się .A MOŻE BY TAK SYGMA BANK OBNIŻYŁA OPŁATY ZA SWOJE USŁUGI ,i tym pr
Dodano: 1 marca 2016
Raiffeisen Polbank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie Raiffeisen Polbank
Raiffeisen PolbankAutor: kasander
Najabdziej chyba podobała mi się sporządzona umowa, jasna i przejrzysta do tego bardzo profesjonalna obłsługa w banku. a razie konto osobstie w raif
Dodano: 29 luty 2016
BZWBK opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie BZWBK
BZWBKAutor: Iza
Bank bzwbk w Gorzowie Wlkp. przy ulicy Sikorskiego wielkie rozczarowanie, porazajaca niekompetencja i zakłamanie pracownikow. Brak szacunku do klie
Dodano: 29 luty 2016
Bank BPH opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
opinie Bank BPH
Bank BPHAutor: Wściekła
nie wiem jak u innych klientów jest czy było ale to ani bank ani nic co go może przypominać. dla mnie 'parada oszustów". w roku 2008 kied
Dodano: 29 luty 2016
BGŻ BNP Paribas opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie BGŻ BNP Paribas
BGŻ BNP ParibasAutor: magda
prawie rok temu zalozylam konto nr 1 w bgz. i wszystko bylo naprawde super. jako ze jestem ponizej 26 roku zycia do ukonczenia 26 roku zycia mialam
Dodano: 29 luty 2016
Bank BPH opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Bank BPH
Bank BPHAutor: ACO!
BROŃ BOŻE MILIARDOWĄ OSOBE SPOTKANĄ NA DRODZĘ UPRZEDZĘ O OMIJANIU JAK NAJDALEJ TEGO BANKU!!!!! TO NIE JEST BANK TYLKO MORDOWNIA ODSETKAMI ZA BYLE
Dodano: 29 luty 2016

Portal finansowy Sfera-Finansow.pl z pożyczkami i chwilówkami zajmujący się tematyką: pożyczki online, chwilówki na dowód, kredyty gotówkowe bez zaświadczeń, banki oraz instytucje pozabankowe, karty kredytowe, kredyty hipoteczne, kredyty na dowód.
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.