Logowanie Rejestracja
Kalkulator kredytowy oraz porównywarka kredytowa - opinie Klientów [487]

Ostatnie opinie użytkowników

Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
opinie
MOJA MAMA POSIADA I JEST TROSZKĘ ROZCZAROWANA,PONIEWAŻ OPROCENTOWANIE SZYBKO SPADA.
Dodano: 31 stycznia 2011
PKO BP opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie POŻYCZKA MINI RATA
Moje doświadczenie na polu kredytowym nie jest duże, więc nie mogę wychwalać w niebiosa banku który udzielił mi kredytu, nie zapoznając się z bardzo s
Dodano: 31 stycznia 2011Zobacz więcej (3 opinie)
mBank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie Rachunek eKONTO
Korzystam z większości usług tego Banku i jest w mojej skromnej opinii- Zajefajny!!!! POLECAM
Dodano: 31 stycznia 2011Zobacz więcej (67 opinii)
eurobank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
opinie eurobank
Konto osobiste w Eurobanku mam od ok. 3 lat. Początkowo byłam z niego bardzo zadowolona, dobrze oprocentowane konto osobiste i oszczędnościowe, prz
Dodano: 31 stycznia 2011
Alior Bank SA opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie Alior Bank SA
Zmieniłem swoje konto osobiste na to w Alior Banku i jestem w 100% zadowolony. Spełniając podstawowe warunki opłata wynosi 4 zł miesięcznie za samą
Dodano: 31 stycznia 2011
ING Bank Śląski opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie Pomarańczowa Visa
to dobra karta i przydatna
Dodano: 31 stycznia 2011Zobacz więcej (3 opinie)
INTELIGO opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie INTELIGO
Pracowałam na infolinii Inteligo w czasie, kiedy ten Bank powstawał, czyli zdaje się w 2001 roku. Zakładałam pierwsze konta Inteligo pierwszym klie
Dodano: 31 stycznia 2011
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie
Przedewszystkim niezawodność. I przejrzystość. Te dwie cechy czynią z tego rachunku oszczędnościowego najlepszy dostępny na rynku. Warunki, jakie p
Dodano: 31 stycznia 2011
MultiBank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie MultiBank
Mam konto w tym banku. Wszystko jest ok. Duża dostępność bankomatu i bardzo miła obsługa. I co najważniejsze wpłatomaty działają, a nie to co u inny
Dodano: 31 stycznia 2011
Volkswagen Bank Polska SA opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie Volkswagen Bank Polska SA
Ich bank ma lepszą ofertę kont osobistych. Darmowe przelewy, darmowa karta bankomatowa i kredytowa. I inne atrakcje dla klientów banku.
Dodano: 31 stycznia 2011

Portal finansowy Sfera-Finansow.pl z pożyczkami i chwilówkami zajmujący się tematyką: pożyczki online, chwilówki na dowód, kredyty gotówkowe bez zaświadczeń, banki oraz instytucje pozabankowe, karty kredytowe, kredyty hipoteczne, kredyty na dowód.
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.